21

ясно е

преди 7 години

Колко е мощен ГЕРБ и Премиера щом разклатиха и ООН!!!Непременно ще гласувам с бюлетина 17 Чува им се думата навсякъде по света ,и без да откриват ресторанти във Виетнам.....

20

няма провал в ООН

преди 7 години

Първия си остана първи !Къде е проблема? България използва две възможности ,без успех ,но

19

Анонимен

преди 7 години

Тая фурнаджийска лопата Нинова какво и кого представлява.

18

123

преди 7 години

Стига писане, 18.00 прид парламента, нреме е.

17

Анонимен

преди 7 години

в 18 00 - протести пред парламента

16

Анонимен

преди 7 години

Корнелия Нинова- отново влиза мъжката - Да си бърка пола, ама да си знае полата .

15

Анонимен

преди 7 години

Пробват..Грешка.. пак пробват. пак грешка.. сега за сила стават явно дупе и *** с ДПС, както винаги са си били. Реституте да ги изгонят на улицата или по вероятно да им намалеят малко авоарите от много милионните сметки като плащат.. наем.

14

Анонимен

преди 7 години

Ninova bravo. O tikvata e nahalen nama da si tragne no stana sa smjah pred bg narod a s lelja zeza komuniskata stana pak sa smah prokopiev komsndva boiko ne ti zezo snae sa tebe sa tova te e strah ot aleksei petrov i dr mutri agenti 4erepa te sadnina nargenite i dr mutri

13

от село

преди 7 години

Тази става само за кметица от БСП на село ,злобна ,заядлива,алчна и като селска клюкарка .Тя *** си изяде и толкова долни игрички проигра за да се качи на този пост ,че сега и правителството тръгнала да сваля, връщай се на село ,чакаме те ,знаем те те.

12

Анонимен

преди 7 години

Тази *** да си гледа жалката партия, която о.*** тотално България преди да е изчезнала тотално на следващите избори. Когато трябва да се върши работа всички се скатават или гласуват въздържал се. Когато има да се плюе всички реват до небесата. И ДПС и атакисти и други измислени партии на държавна хранилка.

11

Dinosaurus

преди 7 години

"Това беше извършено под чужд натиск...българското правителство продадоха националния интерес и обслужиха чужд интерес срещу България", констатира Нинова.И това го казва водачката на Партията, която в цялата ни нова история, бидейки ръководна по Конституция, управляваше под натиска на СССР и въобще не знаеше що е това национален интерес; а от 25 години освен с корпоративните си и частни интереси, и да дооскубе държавата и нас, данъкоплатците, с нищо друго не се занимава. Нинова, не си в МВР !

10

Анонимен

преди 7 години

Забийте новината най-отдолу и пуснете на първа как Цецка била най красивата жена!Не ви ли е срам бре г-да журналисти!

9

Анонимен

преди 7 години

бокова, от както смени станишев и миков друга дума научи ли,освен оставка? хайде ограмоти се малко. научи например какво е опозиция. предложи нещо градивно,нещо по-така. само се усмихваш като миглена ангелова във ВИП брадър и живееш сама за себе си и властта си в миналото си. ами,че то свърши, бе. най-добре е да си прибираш хонорара,до като ти го дават и да си траеш поне. годините си вървят и скоро ще те видим в редиците на червените ти баби - поддръжнички.

8

Алекс

преди 7 години

Интересно за кой път го пробутват тоя вот и за кой път няма да имат достатъчно депутати за да мине. Тройната ламя освен да симулира дейност за друго въобще става ли?

7

Анонимен

преди 7 години

Ко каза, ко каза................

6

Мислещ

преди 7 години

Луд умора няма.Тая жена дявола е влезнал в нея.Много злоба.Ама и другите които и прогласят. Ако си насочат енергията за доброто на Бг.А те само копаят,плюят,черният преувеличава,държат се грозно.Я се вижте каква злоба излиза от вас.Каква българка,каква Бокова,като е протеже на тия дето ви направиха милионери.Каква кандидатура на България?Наистина нямате ли реална представа за противопоставянето на големите.

5

Анонимен

преди 7 години

Айде госпожа Оставка пак се появи!

4

!!!

преди 7 години

Тая Ленка от толкова много плява, която изкарва по адрес на ГЕРБ, ще вземе да каже някога нещо сносно и вярно, но никой няма да й обърне внимание, защото е като развален грамофон.

3

zeus

преди 7 години

Баце се издъни жестоко баш преди изборите, още по-лошо, че номинира Майката на нацията вместо себе си, та да се спаси. Баце, хващай самолета и при братя Галеви, че не те чака нищо добро...

2

Анонимен

преди 7 години

Оставката на кабинета е задължителна, но нека да минат изборите за президент. Иначе става сложно.