13

Анонимен

преди 7 години

То полицията ги пази дилърите, а вие обвинявате учителите. Защо полицията не си свърши работата, защо?

12

Pitam

преди 7 години

Kakvo stana s Mitko? Dobre li e,ne e li neshto de pritesnix

11

Azzz

преди 7 години

Pazete si decata

10

аз

преди 7 години

Хайде стига с тия простотии... "учителите това", "учителите онова", нека за всичко да ги обвиним. Родителите, политиците, полицията- те носят ли отговорност, или само учителите за всичко?Аз като бях ученичка ходех с по 2 лв. за закуска и ходи с тия пари си купи наркотици... от къде днешните келемета имат пари за наркотици питам аз???

9

Анонимен

преди 7 години

От тази есен тиквата сложи много негови некадърници за директори на училища. Послушни мижитурки които да крадат и да му се отчитат.

8

нз

преди 7 години

Проблемът не е,че учителите и директорите си траят,дилърите се знаят и от полицията,но и тя нищо не прави по въпроса.Мисля ,че всички знаят защо.

7

Анонимен

преди 7 години

Според мен едно училище ще си повиши имиджа, ако каже, че са хванали дилър и са го изключили и осъдили и т.н. Само шушумиги. Да си траем, че не се знае какво ще стане. Ако човек не взема мерки и не върши никакви дейстрия, няма и никога да си падне на носа. А България е пълна със страхливи нищонеправещи бюрократи. Те пък щото българските училища страшен имидж имат.

6

Анонимен

преди 7 години

Ясно. Училищата са дилърите на квартала и заразяват с дрога града.

5

Анонимен

преди 7 години

Директорите и учителите знаят и мъчат и за наркотиците и за дилърите и за побоищата и за насилието над деца.Защото това не са преподаватели, това са чиновници.И като всички чиновници заплатката и да си нямат неприятности е единствено важно за тях.А сега другаря Борисов дори ще им увеличи заплатите

4

Постъпете

преди 7 години

с двама дилъри така като постъпват с такива в Китай и още десетина държави,и ще видите дали някой ще продава дрога на децата!

3

Фен

преди 7 години

Драскай пунктир докато има, после ще ревете за даскало.

2

Развеселена

преди 7 години

Заради делегираните бюджети си мълчат..Преди нямаше рейтинги и учителите можеха да направят нещо, но сега парите са важни.

1

мечо пух

преди 7 години

напротив , може да го използват като реклама .