103

тъпо тъпо

преди 7 години

къде е проблема??С двоен тегел е по -здраво , ама не сработи .ГЕРБ и за 4 четирите годишни времена ли е виновен???

102

БЪЛГАРИН

преди 7 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА ГОЛЕМИЯТ ШЛЕМ , СЛЕД НЕГО ДОЙДЕ И ГОЛЕМИЯТ БУДА ,АМБИЦИОЗЕН ,ПОСРЕДСТВЕН И *** ИЗБРАН ОТ ЕДНА ГЕНЕРАЛСКА КЛИКА НАРЕЧЕНА КРЪГЪТ БАНКЯ ,ТОЙ ДОУНИЩОЖИ РЕГЛАМЕНТЪТ НАРЕЧЕН ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА В БЪЛГАРИЯ С ФРАПАНТНОТО МУ ПРОСТАШКО ГОВОРЕНЕ И ПЛЮЕНЕ ПО АДРЕС НА ВСИЧКИ БИВШИ ЧЕНГЕТА С КОИТО ТОЙ Е РАБОТИЛ И ВСИЧКИ МУТРИ С КОИТО ТОЙ Е АВЕРСТВАЛ И В ПОСЛЕДСТВИЕ УБИЛ ,ТАКА ЧЕ АГЕНТ ГОЦЕ ,АГЕНТ БУДА И АГЕНТ САВА СА КАЙМАКЪТ НА КРАЖБИТЕ В СЛЕДСТВИЕ НА ИЗПРОСТЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИНА .

101

Анонимен

преди 7 години

Гаргамел и ОЧЗ / отряда на частните злодеи / АБВ, БСП , ДПС , Каракачанов и той е хукнал срещу смърфовете,

100

незабавно

преди 7 години

Прокуратурата какво чака и не вкарва Гоце в затвора ????? Общо 4,5 милиарда злопеотреба малко ли им се вижда !!! Това важи и за Станишев и Овчаров, които извършиха грандиозно престъпление в Енергетиката!!!!!!!!! ОЧАКВАМЕ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ !!!!!!

99

бул

преди 7 години

Този Гоце е най - големият престъпник в България, а в целия свят няма по - нагъл политик !!!! ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ ЗА НЕГО И СТАНИШЕВ Е ВОЕННИЯ СЪД ДА ГИ ОСЪДИ НА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ЗАГРОБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!!! Може да сме закъсняли, но след Румъния идва ред на тази *** !!!!!!"

98

Стоян

преди 7 години

цитат - Според Първанов обаче ако не беше факторът Кристалина Георгиева, Ирина Бокова щеше да бъде избрана за генерален секретар на ООН.голям шлем а ла факира Първанов -Бокова щеше да бъде избрана за генерален секретар на ООН а Кристалина Георгиева -зам. генерален секретар на ООН или обратно .Врачува ли сънува ли ? И после напън , напън с оставка. А иначе - След него португалецът Антониу Гутериш е безспорният фаворит за поста. Първанова работа.... политиканстване му е работата - предизборно.

97

Анонимен

преди 7 години

Хайде Гоце Архарски в атака,шадравана е наред!

96

Анонимен

преди 7 години

Гоцето да благодари на Бойко, че не го съди за Големия му шлем, за който сега плащаме луди пари, а не да му търси несъществуващи кусури. Но агент-провокаторът си остава такъв, даже някога да е бил по погрешка президент. Чиба, куче краставо!

95

от плевенско

преди 7 години

Е това вече му се казва нахалство като от конска муха ,Гоцето да започне да си пише мемоарите с фонтана от Плевен и да си седне на *** .

94

по-по-най ?

преди 7 години

По-по-най-НАГЛИ ПАРТИИ от АБВ и ДСБ , НЯМА в Бг !Там са и най-големите богаташи-олигарси.

93

над 2 млрд. открадна

преди 7 години

До АнонименГоце, само за консултанти и бутане на няколко бараки, кръстено изкопни работи и разчистване на терена отиде над милиард. Така е, заради големия шлем на червената мафия, Р. Овч. и Гоце начело им. Не 1 а 10 хотела може да подари на синчето.

92

Анонимен

преди 7 години

Агент Гоце, за бесилото сидето вкара държавата с тези дългове да поръчвате оборудване без договори. Това ли беше поръчката от Москва, заради това ли ходи при *** и партийката му тази година, предател, Сиришнишки ***!

91

Анонимен

преди 7 години

Гоце я млък............

90

Анонимен

преди 7 години

Не ме интерисува дали ще е Бокова,Георгиева или Португалеца шеф на ООН.Но виж Големият шлем на Първанов ме интересува защото той ми бръкна в джоба на мен и на всички българи с милиард и двеста милиона.

89

сминдух енд чесън

преди 7 години

Мачът беше уреден за другарката Бокова ,ама ние не го спечелихме.И в черното тото пак се изложихме.

88

Брежнев

преди 7 години

До Анонимен 102 ... АНОНИМЕН , КАТО ПИШЕШ ТИЯ ГЛУПОСТИ , ВЕРВАШ ЛИ СИ ???

87

Анонимен

преди 7 години

агент гоце действай врагът е открит

86

Прост народ!

преди 7 години

Малко Ви е гърчил бащата на Бокова,Малко е щом ревете за дъщеря му.

85

аман от комунета

преди 7 години

Първаноглу много се е освинил, като го гледам :D Интересно на каква база иска Тиквата да поеме отговорност, като самият той никога не е поемал такава? Малко работата е като присмял се хърбел на щърбел...

84

ahahaha

преди 7 години

Парванка аре бе махай се с твоите мизерни 3% подкрепа, стига от комунягчета като теб, цял живот си мислехте че ще не цакате, но ние младите гледаме нещата по друг начин, за това и теб и БСП ви гласуват бабите над 80 год. с желание да се върне СССР...никой не ве зачита за нормални хора...