8

vlady

преди 7 години

Все пак повиканите в националния отбор футболисти не могат да участват в тренировъчния процес на отбора си, могат да пропуснат контроли, други срещи и т.н. и затова е уместно клубът да получава обезщетение, но не и футболистът. Ако клубовете не получават обезщетение, има риск да спират футболисти. Само с млади момчета дори и да имат голямо желание няма как да се изгради отбор, нужни са 1-2 опитни футболисти във всяка зона - защита, средна линия, нападение.

7

Анонимен

преди 7 години

Дайте шанс на младите, махнете тези лигльовци.

6

Българин

преди 7 години

Стига сте създавали дразги и интриги, жалки псевдо-журналистчета! Ако вие сте се самообрекли на простотия и невежество, това съвсем не означава, че "футболистите тръгват като обречени за Франция". Много сте долни.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

5

До маке

преди 7 години

То ние тая песен сме я приготвили от мноооого време *** нещо в последните 10 - 20 и нагоре години все не ни се отдава възможност да я запеем! Ни нам що така!

4

маке

преди 7 години

бием 3:0 и друга песен ке запеете

3

Анонимен

преди 7 години

А защо въобще трябва да получат пари при повикване? Да получат премии при добра игра. Да играеш за държавата е въпрос на чест, а не на пари. Може би първите няколко години с подобна политика няма да има сериозни успехи, но впоследствие национали ще станат момчетата, на които им се играе за България.

2

...

преди 7 години

Брех в България и футбол имало!!!??? Брех брех явно е вярно, като казват, че човек всеки ден може да научи по нещо ново!

1

Цецо

преди 7 години

И 500 евро им е много...