41

размисъл

преди 7 години

Три милиона човека в България пушат поне по кутия на ден.За една година това са 6 милиарда лева.А приходите от туризма са 5 милиарда.Значи помислете си колко загуби ни носи тютюнопушенето.Всеки пушач изпушва годишно по един суперклиматик,за няколко години по един автомобил.А за целият си живот-горе-долу един апартамент.Пушенето генерира чудовищна бедност.

40

Анонимен

преди 7 години

Тази снимка я има и на немските кутии.

39

Анонимен

преди 7 години

ако искат хората да спрат цигарите просто да ги забранят , който търгува незаконно цигари - 250 години затвор за децата му, 500 години затвор за жена му , майка му и баща му , 1000 години затвор за него + 10.000.000 глоба ...никой никога няма да търгува незаконно. Същото наказание за този който купува! Никой никога няма да пуши цигари ! Ама никой няма да го направи .....паричките са добри, нали?!!?!?!

38

Анонимен

преди 7 години

Ако искат да намалят броя на пушачите трябва на кутиите да сложат Делянчо Пеевски и надпис: С всяка кутия, която купите, аз ставам все по-богат! Мисля, че няма нормален човек, който да се съгласи да си подарява парите на този.

37

Анонимен

преди 7 години

Е, това ако не е гавра с паметта на човека и със семейството му, не знам кое е! Губиш близък и докато човекът е в кома идва някакъв *** ... да го снима и да си прави реклама от смъртта му. Аз ако съм на мястото на това семейство ще ги спукам от дела!

36

Александър

преди 7 години

Тази статия със същата снимка я има в още мнооого различни варианти.Има същото написано в друга медия, за човек който се разпознава след мозъчната му операция. Снимката е същата.

35

Тракийски

преди 7 години

Според мен трябва да сложат Луканов на кутиите. А семейството на този човек заслужава порядъчно обезщетение.

34

Анонимен

преди 7 години

До гггг "чували в европа някой да е умрял от тиф" НЯМА и да чуете - пишат го изчезнал.

33

Анонимен

преди 7 години

Министерство на смъртта миналия зимен сезон постави рекорд по утрепани българи от болести , това обаче не му пречи за тая халтура "картинка на кутия".Чакаме нови рекорди тая зима.

32

гггг

преди 7 години

Гледам пак някой намесва някакви ваксини....виж фактите.Никой не е казал че не може да не възникнат усложнения от ваксина,но е факт че болести които са убивали милиони вече са забравени....е как е станало това...ами защото населението е ваксинирано затова.Да сте чували в европа някой да е умрял от тиф чума и т.н.

31

ххх

преди 7 години

Някой писал 2-3 хиляди лева....говорим за милиони...само по 1 стотинка да иска за кутия са бая пари....а ако и бяха платили щяха да спестят много пари...А и да бяха проучили дали починалия има роднини.... ако няма тури му снимката....но сега ще си плащате..

30

Анонимен

преди 7 години

До ShoppТи уби всичката риба.. Респект..

29

Анонимен

преди 7 години

До 39какви 2-3 хиляди лева бе .. Снимката е из цяла Европа.. С подходящ адвокат може да създаде огромни проблеми. Ама не ми се обяснява. Безсмислено е .. Даже няма да коментирам за гладната кокошка..

28

Анонимен

преди 7 години

До 37Еми добре. Стой беден, обиден и виновните милионери извън затвора. Може да ги нападнеш в гръб и удариш. Честа ти ще е защитена. Надявам се жената не е загубена като теб и си уреди живота. И да .. "ще измъкне 6 цифрена сума" с добър адвокат. От кого ? От милионерите, които и го причиниха. Това е начина през 21-ви век на решаване на проблемите. Не боя и вайкането.. Тези в затвор няма да влязат никога..

27

Анонимен

преди 7 години

Медийната пропаганда е в ход. Също като за рязко повишената заболеваемост от рак при бебетата младите и невръстните. Намесиха ГМО продуктите и други глупости. Забравиха за ваксините, които в България ги поставят още в първите 24 часа от живота на новороденото. Докато в целия свят е след навършването на 2-годишна възраст. Но то и тогава ваксините са не по-малко убийствени.

26

Анонимен

преди 7 години

До 33Не съм казал "че щяла да вземе". Давам съвет какво да прави вместо да се вайка. Така се прави по света. И не е меркантилност. Това е единствения начин да се изчисти обидата. И не и завиждам, но има шанса да си оправи живота без съпруга си. И съм сигурен, че той би бил доволен, че по някакъв начин е помогнал. Няма нужда да ми обясняваш. Ясен си. Бой за чест до смърт! .. Шматка ..

25

Анонимен

преди 7 години

до 31Меркантилност ? А какво да прави бе глупи ? Да ходи по телевизията да скандира "МРАЗЯ ВИ. КАК МОЖАХТЕ!" или може би да чака извинение? Трябва да ги съди и да вземе огромна сума за обидата. Не си най-лъскавото камъче май..

24

Анонимен

преди 7 години

Вместо да се прави драма. Жената да взима добър адвокат и ще измъкне 6 цифрена сума заради тази "грешка" и ще си уреди живота. Да се радва на късмета си. На съпруга й не му пука вече, той си е отишъл.

23

Очевидно е!

преди 7 години

Човека е дал съгласието си, докато е бил в кома! Кое не е ясно?! :D

22

Анонимен

преди 7 години

Само брюкселските зелки могат да сътворят тези надписи и снимки върху кутиите за цигари. Трябва да се заведе колективен иск от потребителите срещу чиновниците от европарламента и еврокомисарите измислили този психологически терор.