13

служител от Русе

преди 7 години

Как ще помагат на хората да ползват е-поща, като самите станций нямат такава, за служ. съобщения все още се използват така наречените " окръжни " които се четат след 3 дни и така...........................

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Оплачи се на издънешки!

11

Анонимен

преди 7 години

Наложи ми се да изпратя препоръчано писмо от пощенската станция на едно село. Писмото беше обработено от служителката в 8.00 часа - претеглено, подпечатано, с бар код и естествено заплатена сумата за изпращането. Колата за пратките пристигала в 10.00 часа всеки ден. И днес щяла да дойде в 10.00 часа. Но писмото щяла да го пусне за следващия ден !!! Не била го обработила още ?!!! Какво обработва - чете писмата ли ?! От хора от селото разбрах, че това е редовна практика.

10

Анонимен

преди 7 години

Работя в куриерска фирма. Имаме free нет за клиенти от 4г. :)

9

Анонимен

преди 7 години

Точно предизборно ли валери борисов отчита "електронно правителство" - абсолютен циркаджия!

8

Ицо Вицо

преди 7 години

Служителка от "Български пощи" падна от петия етаж и се приземи на асфалта след две седмици.

7

Kukundrel

преди 7 години

Е, сега вече, в пощите и около тях ще бъде пълно с мигранти, които цъкат на телефоните си за безплатен нет. Разбира се, това ще е изключително притеснително за българите, които влизат за пощенски услуги, защото трябва да преминават през тълпата от животински *** и оценяващите им погледи. Който е бил в чужбина - знае за какво става въпрос. Тези хора се събират на места с безплатен интернет и стоят по цял ден. Те не работят, а се излежават по пейките и чакат помощите си.

6

Румен

преди 7 години

Не знаех, че работят с обикновени клиенти.Да пуснеш интернет на клиентите ... струва 30 лева за рутър, предполагам имат интернет в станциите... Да го изтъкваш това като някаква екстра е смешно, но оправдава заплатата на въпросния чиновник.

5

Гражданин/Селянинин

преди 7 години

Ако постигнат и 10% от услугите и реномето на Кралските пощи на Обединеното кралство да се обадят.

4

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам да спрат да отварят пакети и пликове и да започнат да доставят навреме пакетите и пощата като цяло, вместо да ми пускат безплатен интернет.

3

Бай Иван

преди 7 години

Вместо да се занимават с глупости, да вземат служителите на БГ Пощи да влязат в 21 век. Не може да ползват все още тетрадки и по 10 мин. да ми търсят писмото дали е при тях или не, при положение че предния ден са ми пратили писмо да си го получа. Сигурно и затова пускат интернет, да има какво да правят хората на опашката.

2

Иван

преди 7 години

всяка една държавна организация, било то БДЦ, Пощите .. и каквото се сетите е един цялостен труп. Нямат печалба, кражбите са навсякъде... комично е как такива фирми с такава ифраструктура са винаги губещи и биват избутвани от фирми като Еконт, автобуси и т.н. .. няма как това да не се случва без нарочно и организирано съсипване.

1

Анонимен

преди 7 години

Една хубава новина!!