56

Анонимен

преди 7 години

Аз постоянно катеря снимки по разни групи и приложения като Гражданите, но искам да подчертая че наблюдавам тенденция този род паркинг отмъстители налитат на евтини коли. Казвам го защото при нас съседите карат ягуари и панамери, но веднъж спря едно старо мицубиши и му вдигнаха чистачките, а ягуара на същото място не го пипват. Бъдете активни винаги а не само когато е някоя бедна душица.

55

Инженер

преди 7 години

Голяма работа, че излязла от очертанията. Отстрани на пътя е, може да се мине, отстрани се вижда тротоар чак до предната броня. Виждал съм и много по-тежки случаи. Никога не се знае какво може да му е на човека, затова преди да чупите и да дерете помислете например, дали с болното ви дете, повръщащо в колата ще обикаляте един час да търсите "идеалното" място или ще спрете някъде що - годе прилично и ще тичате до болницата. И като се върнете, някой селски *** ви е счупил фаровете и чистачките

54

Анонимен

преди 7 години

Сега остава и КАТ да се самосезира - нали глобяват вее по снимка? :)

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Шопския диалект също е далеч от книжовния език.В нормалните държави хората не избиват комплексите си на тема диалекти и наречия. Във всяка нормална голяма държава има езиково многообразие и в пъти по- малко комплексари на тази тема. Тук проблемът е в нарушение, извършено и от страна на водача, и от селтака, който като *** се из...кал върху чужда собственост. И двамата са за глоба. Най- лошото е, че няма контролни органи, които да работят! Това е нашият проблем!

52

Анонимен

преди 7 години

Аз дера с ключ много, че не могат и да ме пребият, щото съм 130 кила.

51

до 50

преди 7 години

Лъжеш!

50

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко месеца на тесен тротоар беше спрял джип мерцедес, бял, от тия новите.Хората трябваше да слизат по улицата и да го заобикалят.След около 3 часа минах пак от там, джипа седеше все още, но чистачките му бяха изпотрошени, боята и стъклата надрани.Имаше за ремонт поне за няколко хиляди.Така че това за джиповете и трошките дето го говорите не е вярно.

49

Анонимен

преди 7 години

Паркирах на платен паркинг за 5 дни в София, на паркинга на ATM , платих си , накрая получих две черти на колата ,която боядисах преди 2 месеца. ... Имам пълно автокаско, но в София живеят много деградирали хора------------------------------------------------------Защо не се позамислиш, дали софиянци са паркирали на платения паркинг или други дошли като теб.

48

BILL

преди 7 години

До Анонимен 49"Умните хора на запад карат колела или се возат с ГТ."Умните хора на запад си избират да ги управляват умни хора.

47

46

преди 7 години

мапс! И живея отсреща!

46

Анонимен

преди 7 години

Затова трябва данък спрямо евронормата. Под евро 4, данъчето 200-300 кинта. Много бързо ще се изчисти от такива бърутници, които замърсяват, пречат, че и са в тежест на собственика ама тои си мисли че му е по удобно. *** народ сме това е, нямаме две по лев, ама сме си купили барака на 20г за 1000лв с бърз кредит, после се почва гуми втора ръка, нафта от туби, или трансформаторно масло. Умните хора на запад карат колела или се возат с ГТ.

45

до 46

преди 7 години

Как точно разбра кога са се освободили паркоместата?

44

Аз

преди 7 години

също видя ли някой паркирал на тротоар и го затворил,най-спокойно вадя ключовете и го обикалям няколко пъти до бяло.Да дойде ако иска да се бием,да се стреляме,ако иска да се опита да ме задържи,готов съм за всеки вариант!

43

Анонимен

преди 7 години

Това е монтаж! На снимката се вижда, че 2 коли зад корсата има място за 2 Корси. И Корсата не е МПС, а личен багаж. Да дойдат сапьорите, както при изоставен куфар.

42

Анонимен

преди 7 години

Кажи къде да паркирам неправилно, на място където ще ме забележиш и ела с ключа.Да видим с *** ли ще си отидеш или ще те отнесат в Спешна и Съдебна медицина.

41

Анонимен

преди 7 години

Ами след като сте събрали всички институции в София така ще е.Погрижете се за провинцията и никой няма да ви досажда и пречи на еснафското самодоволство да си столичанин повече.!

40

Глок 19

преди 7 години

Ти хвърли кисело мляко на чистачката ми и ще отнесеш половин пълнител!

39

иво

преди 7 години

Винаги минавам с ключа като вида некой такъв.

38

Анонимен

преди 7 години

Наш човек скоро ми разправя патилата си в Солун. Чуди се къде да се намести и в тоз момент пристига гръцки полицай.Нашият човек очаква вече солената глоба, но оня му дава знак да го следва и му посочва къде да паркира. Евхаристо поли! Кало таксиди!

37

Анонимен

преди 7 години

Във Виена ако спреш така или дори едната гума частично да е стъпила върху тротоара, надрасканите врати са ти сигурни. Подкрепям нетърпимоста към всякакви селски прояви, без значение от къде е колата.