14

Анонимен

преди 7 години

ВИВА ОРБАН !!!

13

Анонимен

преди 7 години

Това са истински лидери, а не като нашия да върти опашка постоянно.СЕГА НОВАТА НИ ВЪНШНА ПОЛИТИКА Е НАСОЧЕНА КЪМ БЪРЗО ПОДОБРЯВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ

12

Анонимен

преди 7 години

АМИ ТАКА Е БОЙКО, КАТО НЕ ИЗБРА ВИШЕГРАД СКАТА ЧЕТВОРКА, А ИЗБРА ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКАТА ШВЕДСКА ТРОЙКА, КЪДЕТО НЕГО ГО ПОМПАТ ЗА С/КА НА ОСТАНАЛИТЕ ТАКА ЩЕ Е ..... ХАХАХА

11

Някой

преди 7 години

Ами щом ще има глоби - Да не ги отказваме тогава. Но менюто в лагерите да бъде единствено свински пръжки с кисело зеле. Закуска, обяд и вечеря - Само това. Ако си поискат допълбително - Може. Е така ще стане "И вълкът сит и агнето цяло"!

10

еделвайс

преди 7 години

Нека първо стане ясно!!!! Кои всъщност са всички тези хора - всички без документи, и с хиляди евра (ЕВРА!) джобни пари ?! И защо всички идват точно в определени държави?!

9

Анонимен

преди 7 години

Много ми харесва решението на Словакия да приема само бежанци християни.

8

Анонимен

преди 7 години

Aбе кви квоти, кви пет лева, как се мести толкова народ от тук-там? Това да не са картофи? Тарамбуките се намърдват в уредените държави и няма изринване на тези търтеи. Решението е да не пускаш вълци в кошарата и после да ревеш като вдовица за ***.Какво не е ясно?

7

БГ

преди 7 години

Щеше да е много добре , с България да стане "петорка" , но ние вместо политици си имаме ибрици .

6

Жоро

преди 7 години

250 000 евро за отказан терорист?!? Повечето хора, включително и самите терористите, не сме виждали толкова пари на едно място. Започвам дълбоко да се съмнявам в автентичността на така наречената "Европейска" комисия.

5

Българина

преди 7 години

Меркел обърна пашачинката след като губи изборите и я замерят при всяка публична изява. Тук трябва да стане същото. Идват избори. Герб трябва да ги загубят и да дойдат патриоти

4

koni

преди 7 години

Когато имаш достойнство, винаги има респект от теб! Когато се даваш лесно, всички те е..ат! Като при жените....

3

Анонимен

преди 7 години

Политиците преувеличават опасностите ? Когато тези политици защитават държавите си и правят огради преувеличават.А когато тези които казваха че са против оградите а после правят огради в техните държави какви са? В Кале 4м.ограда е добре а в Унгария не.Ако не бяха Вишеградските държави положението щеше да е още по зле.

2

Marin

преди 7 години

Tи си стой.на село и приемай *** и скакалци между другото- имате ли РЕП там?

1

Анонимен

преди 7 години

Разни такива "частни клубове" като Вишеградския не би трябвало да съществуват. Те са повече вредни отколкото полезни.