8

МЕН

преди 7 години

горкото дете принудено е да се излага с тоя музикален буламач,наречен песен,цялото творчество на ампето е с ниска художествена стойност-***,

7

еделвайс

преди 7 години

Като представянето ни чрез Крисия и близнаците не бяхме имали, едва ли и ще имаме. Беше велико, откъдето и да се погледне. Сегашното ни представяне ще е слабо. Момичето има чуден глас, но песента изобщо не е за конкурс. Просто песен- леко приятна, но много слаба. Според мен.

6

До 5

преди 7 години

Напротив, по-зле е от Мюзик Айдъл!! Конкурсът JESC няма никаква репутация и гледаемост в Европа, нещо повече -Той е пред закриване заради нулев рейтинг. Децата които участват са с посредствени данни, но са деца на богати родители -главно от Източна Европа. И тук-там Малта, Кипър, Холандия, Италия. Никой не иска да домакинства този измислен конкурс, освен Малта и България. И Швеция се оттегли. Затова очаквайте догодина да го докарат пак у нас!: )хаха То и голямата Евровизия е пародия, ама детската е направо "мижи да те лъжем"(едни пари трябва да се вземат, това е )

5

Анонимен

преди 7 години

С тази евровизия не се спряхте. Това е нещо като Мюзик Айдър - пеят някакви си изпълнители един път през живота на голяма сцена и то само, защото го има този конкурс.

4

166

преди 7 години

Девойчето е супер. Песента е слаба. Просто не може да стане хит. Не грабва.

3

Анонимен

преди 7 години

Чудесно дете, дано има успех!

2

Анонимен

преди 7 години

Супер успех страхотна песен и певица !!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Песента не е хубава, много тромава мелодия, трудно се слуша.