27

Шаран БГ

преди 7 години

Преди години извърших нарушение в друг окръг, далече от местоживеенето ми. Съставен ми бе акт/ напълно правилно ,законно и грамотно/ Даже пътните полицаи бяха снизходителни. Да дойде съобщение за наказателно постановление, да дойде, да дойде ....няма. След 7/седем/ месеца трябваше да ходя в чужбина. Викав си - точно на границата ще натиснат някой бутон и ще излезе, че съм длъжник на РБ...и ядове. Тръгвам да търся наказ.постановление! След две седмици го намериха в някакво чекмедже в ОУ на КАТ.

26

Bik

преди 7 години

Cash sreden prast.:-)Samo po bankov pat v smetkata na kat! :-)

25

Димитър

преди 7 години

От дйек на дйек ще взимат пари от гаранционния фонд?

24

Пак глупости

преди 7 години

При съставянето на акт се взима талона, същият се връща при заплащане на глобата по наказателното постановление, което става в срок, установен в закона. Ограмотете си правната култура. Или актовете падат, защото ги пишат неграмотни?

23

Митко

преди 7 години

Пак няма да има ефект със смешните размери на глобите ни. Когато глобите ги направят да са в хиляди лева тогава ще има промяна. Бръкни в джоба на българина та да се замисли !!! Когато получиш фиш равен на 1/3 от стойността на колата ти ще се сетиш сънароднико !

22

Некъв кестен

преди 7 години

Това с пос терминалите е характерно за целият развит и цивилизован свят. И да няма фишчета, актчета - кеш или карта? Така е в Белгия. Ако откажеш да платиш - скобата, наказателният паркинг и огромни глоби. Само така ще се научи шофера, че има закони по пътищата!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Тряа си много *** та да подпишеш ФИШ.Нека се гърчат, що да ги улеснявам.ФИШ пищам само в тотото и то най-много 2 пъти в годината - за Коледа и за Великден

20

Анонимен

преди 7 години

Няма бедни катаджии.

19

Анонимен

преди 7 години

А проблема с отдавна платени фишове, който излизат отново в НАП след няколко години, като дължими кога ще решат?

18

Анонимен

преди 7 години

А в автобусите, кога ще сложат пос терминали?

17

ГЕРБ

преди 7 години

До КратунМи, пак ще гласуваме за ГЕРБ, защото хората възродиха България и икономиката върви напред 2 % ръст за 2016 г.При Орешарски колко беше ръстът? Отрицателен, нали?

16

КАТ

преди 7 години

Така е червени каскети, свърши раят на Орешарски, който издаде заповед да не се спират нарушители от патрули на КАТ и изключи умишлено камерите.Орешарски и Станишев знаеха,ч е така ще загинат повече млади хора, които не са техен електорат.Но повтарям този ваш рай свърши!

15

ГерберПолицай

преди 7 години

Дай да меря грайфера на гумитечистачките изправни ли са?течност за чистачки?мръсни са ти стъклата - нарушена видимостКво прайм?Пиша ти фишче!Я елате пиленца при батко

14

Анонимен

преди 7 години

Като знам ушеф колко е крадлив, мързелив и изобретателен и се занимава с какви ли не престъпления, първото нещо което ще направи е да монтира скимиращо устройство. Сега ще започнат едни банкови кражби и измами. Като искат да се плаща и аз съм съгласен, с мен в банката или на банкомат. То бе бяха частни дрегери,радари, а сега и пос терминали. Айде няма нужда.

13

Анонимен

преди 7 години

Браво. Точно така. Трябва и екипите на КАТ да станат 10-торно като бройка. Само така ще разберат джигитите, че има закон в тази държава и той трябва да се спазва.Като той наруши правилата - айде бе, то това нарушение е малко. Всички го правят. Ти като му нарушиш правата - реве до небето.Затова плащаш. Даже може още при издаване да слагаш депозит 1000 лв в книжката. Ако нарушиш - автоматично ти взимат пари. Като свършат - ти взимат книжката и вкарваш този път 2000 лв. Само с камери. Да видим.

12

Bit

преди 7 години

И нито дума за поправка в закона по отношение убийците на пътя. Чудесно! Важно е само как да се прибера парата.

11

WTF

преди 7 години

По-интересният въпрос е дали тези фишове няма да са свързани с гражданската и дали тази промяна за пореден път не се налага от застрахователното лоби?

10

Кратун

преди 7 години

Пак гласувайте за ГЕРБ! Те ще ви оправят. И вас и майките ви! От 8 години са на власт и все предишните и международното положение са им виновни, че не могат.... Плевнелиев го издигна ГЕРБ, сега ви предлагат Цецка за Президент....

9

холестерол

преди 7 години

Какво е това карта,нещо за ядене ли само *** ползват карти.Няма ли кеш няма нищо стане ли всичко електронно кеша изчезне ли данъъци и такси ще ви пукат и няма мърдане.Такса въздух,такса живот,такса болен и.т.н

8

Анонимен

преди 7 години

Браво! Докато не бръкнеш на *** в джоба няма как да го накараш да спази закона и реда.