18

X,Y,Z

преди 7 години

До пазара е свободен-да не ревете след някоя годинка че ромите които сте наели не искат да работят,защото само такива ще ви се връзват.И да пазара е свободен можеш да си назначиш французи,германци,холандци и т.н. Дерзайте!

17

Анонимен

преди 7 години

Една нациовална стачка ще ги стресне малко.Сега протестират срещу празничните дни.

16

Анонимен

преди 7 години

"ръстът й 35%" -- какво е това драскаческо недоразумение, какво иска да каже?

15

Пазара е свободен,

преди 7 години

срещу 200 лв правиш фирма и ставаш работодател,защо сте наемници,ами просто не ви държи ,по лесно е да чешете пръсти по клавиатурата и да сте недоволни.Прочетете по долу/14/,неграмотен и нагъл повечето сте такива,където 'в; там и ;ф;,

14

Mrihka

преди 7 години

Obstonationalna bg stachka za eu pochasovo plastane v rbg s pomostta na internet i drug kocek ste igraiat! :-)

13

Анонимен

преди 7 години

НАРОДА НИ Е ВРЕД ПРОЧУТ С НАЙ ЕФТИНО ЗАПЛАЩАН ТРУД. За СМЕТКА НА ТОВА НАЧАЛНИКА ХАРЧИ ДВОИНО НА ГЛАВА. Написано ОТ РАДОИ РАЛИН ПРЕДИ 25 годин

12

Свищов

преди 7 години

Белене за всички така наречени "работодатели"в България!

11

Стоян

преди 7 години

Работодателите искат да работим много,а да не ни плащат.

10

Анонимен

преди 7 години

Тези "работодатели" превърнаха България в държавата на работещите бедни. Затова минималната заплата трябва да се увеличи поне до 1000 лева като за начало. Всички феодали, които подхвърлят трохи на хората трябва да фалират.

9

BURZUM

преди 7 години

Чорбаджии и изедници!

8

Анонимен

преди 7 години

Ама вие не разбрахте ли че са комбина.Оня от КНСБ Димитров си мисли че е Джими Хофа,а е въздух под налягане.След 5 години да не ревете че няма кадри,те кадърните и можещите се изнасят на запад!!!!!

7

Fin

преди 7 години

Chasova trufova stavka kato v germany, uk, belgia, france, italy ili bulexit! :-)

6

Анонимен

преди 7 години

Заплатите и осигурителните прагове трябва да се повишат. Заплатите са смешни, бизнеса укрива данъци, осигуровки...и т.н. купува си личен лукс. По-скоро трябва са се помисли за стимулиране на малкият бизнес, да се улеснят нещата така че, дори и без счетоводител да можеш да се оправиш с документите. Сега една фирма подава 20 декларации за какво ли не годишно, постоянна бумащина. Това спира хора, кара ги са в сивия сектор. Ако това се улесни, наистина ще излязат на светло и безработицата ще намалее

5

ьх

преди 7 години

Догодина в България минимална заплата 460 лева(235евро),в Румъния 1450 леи (316 евро),в момента Македония 16000 денара(261 евро),Сърбия 28450 динара(248 евро),Турция 1647 лири(509 евро),у нас 10 % данък за бизнИса ,навсякъде другаде по-висок,тук укриват осигуровки няма никой в затвора при действащ закон от 2015 г.,не искат минимални осигурителни прагове а реват че нямало кадри.Другари и Другарки комунизмът отдавна свърши ,явно още не сте го осъзнали.

4

Варна

преди 7 години

Трябва да има минимални прагове ,защото иначе нищо няма да плащат работодателите. Тях ги интересува личната им печалба. Шефката на дъщеря ми иска да ги понижи в длъжност за да внася по-малко осигуровки .Никой не се съгласява от подчинените и ,защото самите те се питат ,защо са учили толкова години да завършат и магистратури ,а да работят за 500 лв. а и да ги осигуряват на по нисък праг.

3

Анонимен

преди 7 години

Само театър разиграват пред камерите. После ще отидат и ще се натряскат в първия ресторант. С нашите пари, естествено! Щото ако имаше синдикати у нас, най малката заплата щеше да е 2000 лева. А те са банда мошеници. Взимат членски внос за нищо!

2

Анонимен

преди 7 години

И работодателите и синдикатите обичат черния бизнес. От него те се издържат. Обикновеният човек е смазан. Затова и не ни върви държавата.Корупция отвсякъде.

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

Много хора ,чакат на шепа хора да ги хранят,поят и обличат.Няма как да стане.