18

dido

преди 7 години

до 18Много нагласена изглежда цялата история в Париж. Това е постановка, ама не знам с каква цел. Дали са откраднали нещо въобще не знам, но с малко PR се вдигна голям шум.

17

Mimi

преди 7 години

Za kakvo stava Duma Tuk? Za nekvi 10miliona ?!? Boje,boli q debeliq neq

16

в париж е скъпо

преди 7 години

Ходили до Париж с милион джобни ,*** дори швейцарските банкери едва ли ходятдо Париж или Лондон с толкоз ценен матреал под ръка , хм освен ако не са от ктбб.

15

М, да ...

преди 7 години

Кланът Кардашиян: Машината за долари------------Кланът - сплотеност, единство, стабилност, липса на предрасъдъци, самоуважение по свой начин ... За съжалиние точно това липсва на по голяма част от българите! Не, не е толкова елементарно за постигане!

14

РВ

преди 7 години

Медиите... Те са виновни за всичката тази глупост. Кой щеше да ги знае тези ако не бяха медиите? Щом дори и аз- който гледа само Дискавъри , хистори и анимъл планет знае кои са тия баници... Значи рекламата им работи!

13

Пфу....!!!!

преди 7 години

Високомеримето,егоизма,суетата,алчността,наглостта,парадирането с богатство,все качества и действия,огледални проекции на усещането за изначален комплекс за малоценност.Постоянно навиране в носовете на хората,собствената си персона,зада се самодоказват,колко са "уникални" !!!Плюя!Плюя и на тях и на всички синьо-зелени и на консуматорското общество на тази измислена. държава!!!!

12

Абе

преди 7 години

Глупава раса,лесно манипулируема.На тоя свят има толкова много важни проблеми за решаване,ама всички се юрнали да тъпчат пари в джобовете на разни футболисти,тенисисти,артисти и причие с нищо недопринасящи за благото индивиди,които стават милионери и въобще не им дреме за бедняците.Да са живи и здрави балъците,заслужават си мизерната съдба.

11

ined

преди 7 години

Не е луда тая дето взема милионите, а тея дето и ги дават.

10

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да ни ги пробутват аз не мога да ги различавам, всички приличат на наконтени шведки, като нашите.

9

Анонимен

преди 7 години

"Кланът" Кардашиян е олицитворение на това как от нищо можеш да направиш пари, стига да има достатъчно *** хора. Всъщност нито една от тия не е направила нищо през живота си, известни са с това, че са известни, а оттам и риалити програми, козметика и какво ли още не. Докато има глупави хора, които да са привлечени от суетата, тия никаквици ще просперират.

8

...

преди 7 години

Бе ясно е накъде върви сета! След като на един огромен *** в прекия и преносния смисъл се обръща повече внимание отколкото на много други неща дето пряко ни касаят! *** дето има една дума здраве да е! Друго не ни остава!

7

Сандо

преди 7 години

мнооо як *** има тая ... ама в прекият смисъл на думата

6

АЗ

преди 7 години

А да сте видели те да се появят в страни с хубави жени като България, Русия, Сърбия и т.н.. Май не са ходили там за да не се комплексират от изящно големите си части от телесата си. В САЩ може да продаваш всякакви ***, защото има много балъци да ги купуват и да вярват в нереални неща. Иначе тези са си най-обикновени жени със свободно време и пари да се тунинговат.

5

Анонимен

преди 7 години

сигурно е много гадно цял свят да те знае само поради факта че си жена на няква рапърска *** и че си с голям гАз

4

Анонимен

преди 7 години

Най- гнусна ми е Кайли Дженър, а опитите й да трупа слава на гърба на разкошната си адашка са смешни.

3

Бял Данъкоплатец

преди 7 години

Докато има будали ще има и тарикати.Разликата е ,че там на фона на макдоналдските ''спортни'' гаджета масово срещани в Хамериката има кой да им завижда за външен вид и поведение.Приликата с БГ е че това всичкото прилича на една чалгализация-да си умишлено скандален и порочен за да правиш кинти от това.И в същото време са толкова нещастни такива хора.Бижута за 10 милиона..... както бихме попитали по нашенски-за какъв чeп са ти кардарашке...ааа пардон Кардашиянке.Ама то същото.

2

Pepi

преди 7 години

Като има кой да им купува помията

1

Легендарен

преди 7 години

Обаче не може да се спори за газягата на кака ви Ким и сестри. Пастрока им чак пола си смени завалията, не издържал от толкоз изобилие за кандъч аргаз д.у.пари