22

Анонимен

преди 7 години

всички партии са вече демоде,трябва тотално нов модел за освобождаване от бялото робство.стига експлоатация,не можем да храним *** непрекъснато

21

Анонимен

преди 7 години

брекзит-а началото на края

20

Анонимен

преди 7 години

"избирателите във водещите западни дермокрации" и просститутки сосайте черрнияhttps://cont.ws/uploads/pic/2016/10/15%20%281%29.png

19

ким сун

преди 7 години

Англия излезе ще излезе от ЕС евентуално след две години,но излизане от НАТО ,никога не било на масата.А плана на НАТО за разгръщане силите на алианса в източна европа и прибалтийските държави върви по план.До като Русия се занимава с Украйна и Сирия,НАТО се намества където трябва.Стъпка по стъпка,ЕС се приблажава към Русия,но това е за нейно добро,ще има бизнес и сливания,от Владивосток до ЛИсабон.

18

Bayazitz

преди 7 години

EEEE du kinderfiker,kaji si go pak Rusiya 6te vi spasyava ,nema za6to da uvirta6 ti eba4 na maloletni deca

17

дедо Ташунко

преди 7 години

Йошка Фишер да не се прави на пророк, защото е отдавна бита карта. Светът става все по-непредвидим.

16

.

преди 7 години

"Британското решение де факто бе решение срещу европейския мирен ред, базиран на интеграция, сътрудничество, общ пазар и обща юрисдикция."КУЛТ!!! :)

15

Българин

преди 7 години

"и - което е още по-лошо - ... и установяване на по-близки отношения с Русия".Кога и къде да цъкна рубрика "Свят" в българска онлайн медия, се едно "The National Interest" чета. Аман.

14

Анонимен

преди 7 години

От политически трупове акъл не ща!В началото на 2005 външния министър на Германия Йошка Фишер стои в центъра на вниманието и в така наречената афера с визови злоупотреби, в скандала е замесено и посолството на Германия в София, след като става ясно, че германски гражданин е изнасял български деца за педофили в Германия.(Wiki)

13

проктолог

преди 7 години

Йошка Фишер е престъпния политик, който насъска народите на Югославия да започнат война помежду си и беше инициаторът на бомбардировките в Югославия. На неговата *** съвест тежат хилядите мъже, жени и деца, жестоко убити от натовските бомби.

12

От Германия

преди 7 години

Меркел няма как да спечели следващите избори независимо колко ни я натрапват по телевизията и радиото. Заради нея национализма във Германия се върна и то със все сила AFD вече е представена в регионалните парламенти навсякъде където е имало избори а CDU на Меркел е загубило на всякъде тази година и то на някой места доста сериозно хем на регионалните избори доста чужденци гласуваха за Меркел понеже ни устройва с нейната политика.

11

Анонимен

преди 7 години

По- голяма повърня отдавна не бях чел!

10

Анонимен

преди 7 години

Бе ше се върнат ли руснаците, или не - не е интересно. Важното е краварите да си получат заслуженото и да идат на бунището на историята - където им е мястото!

9

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Смърт на ГЕРБ!

8

Ха

преди 7 години

Пълна уидорма(измислена,нагласена работа).Евразииски съюз.И какво може да предложи Русия:Заплати,технологии,свободен пазар на труда.Възможност за развитие и бизнес.Тръмп има проблеми с простата.Никой няма да остави този дядка да прави групости.Франция,малко цигаски работи.Британия вече банката смъкна лихвата на 0.00,уж да върви бизнеса.Германия,другарката Меркел ши ги упраи.България,БКП продължава да кръде и управлява.Цирка продължава.

7

Меркел

преди 7 години

Германия е велика страна,но има проклятието да генерира световни войни-Третата ще дойде от там след идването на власт на немски националисти.Неизбежно е!

6

Анонимен

преди 7 години

Еуропа, се напъни с хомосексуални, трансексуални и педалсексуални. А арабите и *** се славят с това че са бисексуални, така ЧЕ.....

5

Анонимен

преди 7 години

Ми те насила правят така,че хората в Европа да се затварят и да стават шовино-националисти.В един момент гражданите виждат как започват да идват яко бежанци и преселници.Обикновено са доста големи ***,гангстери,фанатици или просто наскоро еволюирали маймуни.Това не го кефи.Почва да си мисли,че политиката на държавата е причина за неговият некомфорт и мизерия.Всички политици без тия заклеймени като фашисти,и неонацисто скимтят за повече бежанци и смукачи на социални помощи.Какъв избор има?

4

Зозо

преди 7 години

Да бе, според заслепените путиняги ЕС, НАТО, еврото, долара и България се разпадат от поне пет години. Айде пак да се обзаложим както предложих миналата година, поне си сменете опорните точки.

3

Анонимен

преди 7 години

Мути вече си изпя лебедовата песен,а ти Йошка нищо не можеш да направиш защото войната *** на вратата на Европа,единственото утешение е че идва краят на камиларската инвазия защото европееца ще брани род и родина.