11

Анонимен

преди 7 години

Минус по минус е равно на плюс. Е плюса е за Германия де.

10

Наблюдател

преди 7 години

То пък Иво Инджев е един капацитет - няма що

9

до 7

преди 7 години

Четем за представянето на бокова, как да не четем. На въпросът дали осъжда комунизма тя не отговаря. След това обвинява родината си че не я подкрепя и работи срещу кандидатурата й.(между другото, смешно е сам да си цъкаш одобрение)

8

Анонимен

преди 7 години

До 4 Няма злобари - Кристалина е злобна,лицемерна КУЧ-КА.Осван това е и некадърна

7

Анонимен

преди 7 години

Абе журналистчета продажни.Защо не отразявахте нищо,ама абсолютно нищо по представянето на Ирина Бокова. За нейното представяне гледах френската TV5.Българските медии-БТВ, Нова ТВ, БНТ която иначе се нарича обществена телевизия нищо не отрази.Само на кое място се е класирала и колко гнусотии Евгени Михайлов е изпратил подписано от 2-3-*** психари. Какво ми говорите за добро представяне на Кристалина.Та тя не говори добър английски да не говорим за френски език.Говори лакардии.Как не ви е срам

6

Анонимен

преди 7 години

А -+ са батерия 1,5 волта за дестанционното!

5

Анонимен

преди 7 години

Два минуса един до друг е равно на =! А два ++ са гробница!

4

Анонимен

преди 7 години

Няма две родни кандидатури! България има една-единствена кандидатура за поста и тя се нарича Кристалина Георгиева. Какти винаги, злобарите завиждат и я плпят, но шансовете и са големи.

3

осъзнат атакист/бивш

преди 7 години

И Русия и САЩ искат един хубав Божи прът! Нашто правителство и то си заслужава ритниците. За двете лелки какво да кажем. Почтен, смирен, емоционален и духовно извисен човек не би се набутвал в тази мръсотия. Едната вижда какви номера и правят, другата пък изплзва ситуацията, грабна си дебелия зад ник и се намества. Щяла да се грижи за всичко!

2

невидим

преди 7 години

не шопкиня а помакиня

1

Анонимен

преди 7 години

Шопкинята Бокова не иска да спечели, за нея по-вално е другата да не спечели