42

Анонимен

преди 7 години

До Ala_BalaНикой не те кара.

41

Ala_Bala

преди 7 години

Не зная за IT сектора, но не искам да ям американските ***!

40

А1

преди 7 години

Напротив, подписването на търговските споразумения със САЩ ще навредят на европейските практики и стандарти за защита на потребителите.А, Европа ще се превърне във втора Латинска Америка и най-вече ще бъде отстранен поредният икономически и промишлен конкурент на САЩ в лицето на Европа!Арабите имат една много мъдра поговорка:"Опасно е да си враг на САЩ, но много по-опасно е да дружиш с САЩ."

39

Затворко

преди 7 години

Още един американски тъзолюбец. Това споразумение е вредно за Европа и не трябва да бъде подписвано. Стига ГМО, стига да се дава неограничена власт на големите корпорации.

38

ежужг

преди 7 години

Гнъс

37

Kolio piandeto

преди 7 години

Tova sporazumenie vinagi e bilo losha ideia tai kato dava svoboda na golemite concerni da ma4kat malkite konkurenti i potrebitelite. Mejdu drugoto, Evropeiskite biurokrati se opitaha da ni prodadat evtino na amerikancite, no izti4ane na 4ast ot dogovorkite spria za izvestno vreme procesa. A i da kaja 4e na 4ovek, koito ne moje da si varje vratovrazkata az NE VIARVAM

36

Анонимен

преди 7 години

Тоя кон виждал ли е споразумението с очите си та бълва

35

Анонимен

преди 7 години

Продажна твар

34

Анонимен

преди 7 години

Има ло някой с макаров

33

Анонимен

преди 7 години

На подобни предателски мнения не трябва да се дава трибуна! Много не*одници са на чужда хранилка и работят срещу интереса на народа си.

32

изобщо

преди 7 години

не прочетох статията и нямам намерение да чета - Кой още вярва, че тези споразумения са за доброто на болшинството?Някой, който има интерес от това - по тази логика винаги търсят криминалисти престъпника.

31

Боби

преди 7 години

Който български дупедавец(политик) подпише ТПТИ за каквато и да е сфера от икономиката ще го обявя за НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЪВРЕМЕНЕН ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ.Именно тежките сертификации измислени от ЕС ГАРАНТИРАТ високо качество на продукта независимо произведен в ЕС или външен. Премахни това, Позволи да те съдят примерно в Луизиана(примерно еквивалента на Горно Нанадолнище) защото там има клауза в местния закон дето ще облажи ХАмериканската компания и КРАЙ С ТВОЯТА НЕЗАВИСИМОСТ - както щеш го приемай

30

333

преди 7 години

от Фондация "Право и Интернет" аман от ебальници от фондации

29

Анонимен

преди 7 години

Махнете тези зомбирани пионки и не ми обяснявайте как долнопробната продажба на хора и държави в името на бизнеса щяло да е от полза за прецаканите отвсякъде, които ще платят и по-големите печалби и всичките загуби на душевадците. Тук нямаме кой знае какъв капацитет за ИТ и сме развили каквото може, кадрите са малко, така че лаиците-философи като този горе да заминават на Илиенци за метат тоалетни!

28

Анонимен

преди 7 години

Тоз щеф на поредното НПО, как може да се изказва толкова категорично за нещо, което не познава?!Допускам, че някой му е захранил сметката.

27

Анонимен

преди 7 години

Димитров от Фондация "Право и Интернет"...zalizan sorosoid...,gelosan...:))

26

Мозъчен бъг

преди 7 години

И тоя е "полезен ***" от напълно промитата юдо-масонска биомаса! Чиповете му го говорят!

25

Кончето

преди 7 години

Martin Shkreli е много добър пример. Предлагам на господин Г.Д. да провери кой е Martin Shkreli и какво е направил за фармацията. А не да ни пълни главата с глупости за сертификати и лицензи. На слука господин лобист. Хванали сте наакания влак с това ТПТИ този път. Греда ...

24

Анонимен

преди 7 години

Този прехвален IT сектор не е направил нищо за икономиката на България.

23

Mdaaa

преди 7 години

Чвно момчето е на заплата в USA посолството. Как може да говориш за фармацевтиката зад океана. Ония една здравна реформа не могат да завършат 20 години. Който иска да знае как се продават лекарства да провери в гугъл кой е Martin Shkreli и ще добие представа за няколко секунди за какво става дума. Да се скриеш Георги от където си дошъл защото си американско куче..нищо повече от поредния предател и алчен член