6

Инженер

преди 7 години

На мен един ученик няма да ми върши никаква работа, а ще ми загуби време и съответно пари за да го обучавам. Така, че нищо безплатно няма тук. За да обучавам някой, или трябва да ми плащат за труда и времето, или трябва да е на трудов договор за да си върне направената инвестиция като работи за фирмата дългосрочно. Освен това, трябва да е вече донякъде обучен и да е кадърен. Такива са малко. А стаж трябва да изкарат всички и затова тази система няма да работи.

5

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е тоя плочкаджия за когото говорите дали е дакларирал тези доходи или взема помощи за социално слаб Няма контрол в тази държава

4

Анонимен

преди 7 години

През "гадния тоталитаризъм" към техникумите имаше учебни работилници, благодарение на които в техникумите влизаха пари и на учениците се заплащаше положения труд, а сега държавата да плаща, а чорбаджиите да ползват безплатна работна ръка!

3

Теди

преди 7 години

МОН може ли да коментира писмото което са входирали училищните психолози и педагогически съветници ?

2

гтф

преди 7 години

не са привлекателно професиите, защото са нископлатени. Ако заплатата за стругар беше по-висока от тази на ит спец. Много деца биха се насочили на там. Другото е само празни приказки и опит алчни чорбаджии да се снабдяват с евтина работна ръка без да си мръднат пръста.

1

Анонимен

преди 7 години

Не са привлекателни някои професии, вярно е, ама на мен ми се запуши кухненската мивка /изнесена е на балкона/, дойде водопроводчик с някаква машина и за няма и 20 минути работа взе 50 лева. През това време му звъннаха поне два пъти и той си записа адресите, за да отиде. Пък нека да му е непрестижна професията!