56

Анонимен

преди 7 години

Доброто Ангелка Меркл е дискретно. Щото няма право на глас в оон.

55

Анонимен

преди 7 години

Сега ще разберем що е то клуб Билдерберг и има ли той почва у нас! Случайно ли е била поканена Кр.Георгиева на годишната среща на членовете му в Дрезден или не? Случайно ли успя да се подготви светкавично за включване в битката за ООН, та чак визията си промени? Но с общите приказки напредък няма. Явно е без значение какво говори, резето е паднало.

54

Анонимен

преди 7 години

Отново кухо политическо говорене!

53

валентина

преди 7 години

сорри,Фръцкаш!

52

валентина

преди 7 години

ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОКАЖЕШ ДОБРОТО,а не само да се фръзкаш в мизия след наводненията,нищо,нищичко не направи за тези хора,да не говорим за оон какво голямо НИЩО няма да свършиш.

51

Анонимен

преди 7 години

Омръзнали са ни общи приказки. Ще направи така, както й продиктуват тези, които сега й внушават, че е голям политик. Всъщност Сорос ще определи КОЙ ще е начело на ООН.

50

Цѝклоп

преди 7 години

Така казва и сатаната

49

за България '&#

преди 7 години

Отново ли ще очакваме ''добро'' , от Кристалина ?Айде де, за България ---''ДОБРОТО''!?---Бежанци , и заеми за тях и ромите.

48

ПИТАНЕ

преди 7 години

Како означава ''ДОБРОТО'' , за К. Георгиева , ако е както до сега , се съмнявам за ''доброто'' което постоянно сполетява България????

47

Анонимен

преди 7 години

На рекламата на Кристалина Георгиева от бг правителство и бг медии може да завиди Цеца Цачева. То Никодимов - БНТ /той по принцип се подмазва и кърши нежно ръце и прави нежни муцки при появата на член на ГЕРБ/ нахакания Виктор Николаев - къде чел недочел, но и той от "компетентните" и най-вече с подбран удобен събеседник - иначе няма как да се получи.Какво да кажем със смешника Антон Хекимян - не търпи нещо лошо казано за човека от ГЕРБ, не може - всичко трябва да е супер.Абе смешници ТЪ - ПИ

46

?? НЕ ИЗВЕСТНО

преди 7 години

Защо К.Г. се изказва без да се консултира със САЩ ?

45

георгиева казва

преди 7 години

"Проблем е, че доброто е дискретно, посочи Георгиева пред Съвета за сигурност"Толкова е дискретно че със това добро ще закопаят европа ,ще я ислямизират във името на това добро. Нахалството на тази жена няма граници нооо тя си е нашенка от село и не може да промени този ФАКТ.

44

1

преди 7 години

Всичко е лъжа,пълен провал на сталинка,английския и език,беше по-развален от английския на румяна желева.

43

георгиева

преди 7 години

"щв направя така че доброто да се чува" Доброто за кого обаче не казва.За нея доброто е да залее европа с мигранти.Георгиева е троянският кон на Меркел и чрез нея германия през задният вход иска да управлява ООН.Силно се надявам Русия да не позволи тази глупост.н

42

da ve

преди 7 години

А дали е питала САЩ ?

41

сминдух енд чесън

преди 7 години

Е да ама защо се чува гласът само на някакви ***.

40

gogo

преди 7 години

Абе, защо никой не споменава, че тая дружинна председателка е готова да изслушва в ООН -то и Ислямска държава, и Боко Харам? И те ли са "доброто"? Ще добавя - тя била голяма работа - реформирала Световната банка, че и Европейската комисия????????!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Някой ако се сеща какво направи Кристалина докато бе в ролята на европейски комисар и прочие постове в ЕС, нека да каже. Резултатите от нейната дейност дори не могат да се видят с просто око. Сега в ООН няма да е по-различно. Разтягане на локуми и празни приказки.

38

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно защо БНТ БТВ Нова ТВ не излъчваха нищо за Ирина Бокова Сега плешивият и НЕ - КА - ДЪРЕН ПОД-ЛИ-ЗУРКО ИВО НИКОДИМОВ /студиото е голямо за него/се скъсва да словохвали Кристалина Георгиева.Същото и с маз-ният Антон Хекемян по БТВ;същото и с Нова тв - Голямо хвалене на Кристалина Георгиева - и това ми било независими медии.Колко ви платиха да очерните Ирина Бокова и да "славите" Кристалина.Грозно поведение на държавата и нейните слуги журналистите.РЕЗИЛ.Ето това е предателство

37

Анонимен

преди 7 години

Защо медиите не излъчваха представянето на Ирина Бокова.Защо нито една българска медия не представи посланията на Бокова, а сега ме заливат какво казала Кристалина. Не е интересува .Съгласна съм с 44 - Кристалина е олицетворение на егоизъм,лицемерие,пошлост.Гнус ме е само като я гледам.Не зная дали сред българските политици, колкото и да са посредствени да има по-долно същество.Мисля че не .