57

Анонимен

преди 7 години

Не бе .. те с димни сигнали комуникират.

56

Анонимен

преди 7 години

Тоя дали знае, че без Джон Атанасов нямаше да има смартфони? Едва ли...

55

Анонимен

преди 7 години

До 67, Ами не си прав. Един такъв бългсрин сега поздравява твоята родителка от смартфона си :)

54

Анонимен

преди 7 години

Повечето българи наистина са досга задръстени и трудно се оправят с телефоните, особено по-новите.

53

iphone

преди 7 години

В този ред на мисли, защо е позволена продажбата в БГ на Iphone,без инструкция,меню и клавиатура на БГ език? Може ли да се прави?

52

берач на ягоди

преди 7 години

От край време индустрията се движи от роби- преди насилствено, сега икономически. Преди с бой и огледалца сега с малко парички, които в пъти се връщат в страната робовладелец, като започне да продава стоките си в страните на робите. Понеже ЕС за момента не се разширява и робите свършиха.Последните от ЕС, ние БГ и Румънци вече не искат да берат ягоди а работят други неща. Затова някой реши да вкара роби-мигранти, но се пресили и то не малко.

51

G

преди 7 години

Империялисти,имат ни за роби!Жалкото е,че май така ни харесва,щом не се противим пред нашите феодали и света...31

50

az

преди 7 години

Tupi angli4ani interneta vi e o6te ot onq vek glupaci . Nie sme na 3 4 mqsto v sveta po burzina na internet vruzkata a v Anglia v 1 sait nemoje6 da vleze6.Toq samo ot izkazvaneto mu se razbira kolko e prost.

49

BURZUM

преди 7 години

Англииските *** се мислят всичките за лордове но всъщност са жалки нещастници..мен лично много ме дразнят и една от причините да не уважавам българите е наблюдението ми как се мазнят и унижават пред тия алкохолици...

48

квалифицирана

преди 7 години

А аз се съмнявам, че някои депутати някога са си изваждали главата от ***!

47

Krisi

преди 7 години

Nenadminato licemerie i samo4uvstvie!

46

Dinosaurus

преди 7 години

Нали си спомняте, че новоизбрания кмет на Лондон е пакистанец? Преди 7-8 години участвах в съвместен инженерно-технически проект с английска фирма; най-културният от екипа беше индиец, трето поколение натурализиран, управителят беше датчанин, а на двамата англичани IQ-то им беше последна грижа и нищо не си вдяваха от професията; обаче вземаха 10 пъти повече от българските специалисти да ни "обучават", след като знанията и опита им бяха 1/10 от нашите...но договора им беше перфектен за тях

45

Зайо Байо

преди 7 години

Виктор ,абсолютно си прав ,но все си мисля ,че съсипването беше одобрено от западните ни приятели с цел евтина и послушна работна ръка ! Естествено това сме румънци,българи ,поляци към другите бивши социалистически държави отношението е друго :-(

44

?

преди 7 години

Koi shte raboti za 5 puti po malko pari?

43

Само

преди 7 години

Не, нямаме телефони, само смесители за топла и студена вода.

42

Трампа

преди 7 години

Ще си приберем българските берачи, дето не познавали GSM-а, и ще им изпратим клети бежанци, които по цял ден бъзикат разни скъпи телефони.

41

:-)

преди 7 години

И това го казва нацията чиято основна цел е да прелети още два метра падайки от балкона в Сл. Бряг. Ако знаехте как да ползвате мобилни устройства нали щяхте да питате google какво е Европейски съюз преди референдума... Сър :-)

40

Hermann

преди 7 години

Много ме забавляват британците,милите..Генетично по-*** и грозен народ-няма :) Интересно ще е да видим,как ще изгонят източно-европейският техен еквивалент :)

39

Виктор

преди 7 години

До Зайо БайоНищо чудно до ден днешен ни управляват фамилиите на Политбюро .

38

АБВ

преди 7 години

Абе, това " мобилен телефон" да не е една кутия, от която понякога някой говори и пее. Аз съм виждал такива кутийки!