11

Анонимен

преди 7 години

Един секс ми семеиство при жена му секс няма ли или тя не му дава е това е варианта гледам покраи мен бол такива води любовницата за ушите оная псува пуши пие кафета тормоз ненормална работа место да сй седне

10

Анонимен

преди 7 години

Интересно мие как със две жени може да си едновременно твоята да знае и ти да си при другата едната секси другата обикновенна какво толкова намира в това което нее създал

9

Анонимен

преди 7 години

Ако му кажете, че приятелката Ви си има любовник, той само на думи ще се настрои срещу нея, а тайно ще се опита да я пробва и той.

8

Таню

преди 7 години

Абе, да не му разказва, какви неща са и намирали у шyндакa. Как като невръстна фенка на Кърт Кобейн се е отдавала на лошите батковци със сплъстените коси и да се радва, че дигитализацията навлезе малко след бурния и престой в щудград... ;)

7

Неа до 7

преди 7 години

Да и аз съм на това мнение . Връзката е с човека , не с всички хора.

6

Анонимен

преди 7 години

Не мога да го сравнявам с други. Той е уникален за мен. За това съм с него. И разни минали люде, нямат място в нашите отношения.

5

Анонимен

преди 7 години

Да не му казвам, мъжът ми само като погледне една жена вече я е преценил, за приятелките ми също, без да му казвам казва, че си има любовник, така ги познава. Ние споделяме всичко, един на друг, просто защото сме като едно цяло. Доста сме изпатили и двамата и това прави връзката ни още по-силна. Иначе моите приятелки доста спестяват от иститата, все нещо си купуват пък го имали от миналата година и бил забравил или втора употреба за безпари.

4

Анонимен

преди 7 години

Всичко му казвам. Как си ходят с любовниците на Спа. Той нищо против, няма. Въпроса е аз тройки да не правя и на друг да се отдам.

3

Да, ама не и у нас!

преди 7 години

Ха ха, Пена няма да пропусне да му натрие носа с думите "Казваше ми мама да не се затривам с теб!", или "Какви момчета ме искаха, какви *ишки имаха, а аз, глупачката се хванах с теб, защото ми обеща неща, които никога не изпълни!", или "Кой, аз ли съм заприличала на свинкя? Я си виж твоя шкембак, бре!"А как си представяте, в едно обикновено днешно бг-семейство тя да си купи нещо скъпо, а той да не усети? Или да му признае за флирт с друг? Леле, Боже!А свекървето? То пък ако надуши нещо ...

2

Анонимен

преди 7 години

ГОЛЕМИНАТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ НО КОМШИЯТА ЗНАЕ КАК ДА ВЪРТИ ЧЕВЕРМЕТО С МЕРАК ДОКАТО ТИ ПОХЪРКВАШ СЛЕД ПЕТМИНУТКАТА.

1

Анонимен

преди 7 години

Минко ти си!Разкажи за дамите!