39

до 41

преди 7 години

Плевнеиев ги насочи руснаците у вас !!! Ти не разбра ли ????? Е от такива ,като тебе кютуци сме на това дередже !! Откога ви призоваваме да отидете в Русия - там животът е много хубав ,но вие сте се запънали като магаре на мост , като РУСОСИФИЛИСТИК , който го тресе сифилиса и управляващите са му виновни !!!!!!!

38

МНЕНИЕ

преди 7 години

Мисля че за този спад от Русия , е виновен Плевнелиев .Той се опита да пренасочи руснаците в Турция , там има Хотели . Но изяде Х.*** , и България с него .

37

БИЛЯНА

преди 7 години

До АнонименКАТО ЗА НАЧАЛО МОЖЕШ ДА ПОЧЕТЕШ МАЛКО КНИГИ ЗА ДА СИ ОТПРАВИШ ИЗКАЗА И КУЛТУРАТА НА ИЗРАЗЯВАНЕ. ОСТАНАЛОТО В СПОРА Е В БЪДЕЩЕТО С КРАВАРИТЕ ОТ КОИТО НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО...

36

Хи Хи Хи

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Аха, и на етикетите на сиренето пише 50% парафин - Вкусно по домашнему .Сладоледите им ги правят в Литва.Руснака не може да произведе дори водката, която пие.Най-големия вносител на спирт в Русия е Турция.

35

Анонимен

преди 7 години

До БИЛЯНАми гласувай за летящата ушaнка да стане президент и цялата руска сгaн ще дойде да си купи апартаменти.Това ще те направи ли хепи?

34

Анонимен

преди 7 години

До 21Колко ли българи разполагат с 20 000 евро в брой ?доста повече отколкото можеш да си представиш.А ти кълви по цял ден на клавиатурата за няколко рубли пък чакай да събереш 20 хил евра.

33

Анонимен

преди 7 години

Какво искате - ШВЕПС?******Искам ШНАПС , немски , качествен .

32

БИЛЯНА

преди 7 години

ЕЕЕ...СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА КУПУВАТ И ДА ИНВЕСТИРАТ У НАС ОТ БРЮКСЕЛ И ОТ ВСИЧКИТЕ НИ "ПРИЯТЕЛИ" ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. НИЕ ВИНАГИ УСПЯВАМЕ ДА ОТРЕЖЕМ КЛОНА НА КОЙТО СЕДИМ НО УСТИТЕ НИ СА КАТО ХИПОПОТАМ И ВИНАГИ СМЕ НАОПАКИ....

31

Анонимен

преди 7 години

Ми продавайте на по-старшите си партньори американците бе, кой ви пречи да продавате на по-сташите партньори? Не продавайте на руснаците - нека ходят в Турция да купуват и на почивка, в България ще дойдат платежоспособни по-старши партньори от Калифирния и Флорида.

30

егати

преди 7 години

По голяма обида от това " БРАТУШКИ " не можахте ли да измислите ????? Да се изтеглят ушанките лека ,полека в Русия, тук не ни трябват нагли, безочливи и примитивни хора !!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

А защо ровят в кофите за отпадъци?

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Какво социологическо проучване - само погледни що народ хвърля по 20 000 евра през балконите и всичко е ясно.

27

123

преди 7 години

Най-ще се радваме , като почнат руснаците да си продават за без пари бетонните чекмеджета дето накупиха.

26

Анонимен

преди 7 години

повечето вече продават.продажбите се обявяват в русия,тъй като много са с ипотеки.купувачи няма.

25

Анонимен

преди 7 години

А междувременно ЕС вече се разпадна докато чака да започне разпада на Русия. Но нищо де, от догодина започва разпадът на Русия, този път е сигурно - 100%, догодина Русия ще се разпадне.

24

Анонимен

преди 7 години

Що ривете бе? Преди ривахте, че щели да ви изкупят, сега ривете, че не купували! Какво искате - ШВЕПС?

23

аноним

преди 7 години

За Русия или добро, или нищо !!!!!!! Приключват до една година и вече и децата го виждат !!! Инат и твърдоглав излезе миника Путин и съсипа такава огромна страна !!!!!

22

един друг

преди 7 години

До 21:Ако само следиш количествата пари които дават пенсионерите почти всеки ден и ще разбереш, че дори "най-бедната" част от населението разполага с търсените от теб средства. Явно и пенсионерите само крадат, а?

21

Oei

преди 7 години

Napisah kiril ...enter...i o, dvama carstveni bulgari si kalchat angliiskia ezik v efir na nekva selska televisia...

20

Рублата или Тиквата?

преди 7 години

Не е виновна рублата. Просто тези, които имат пари не инвестират в България. Тук идват и купуват само бедняците. Бароците има къде да си изхарчат парите.