65

Мишок

преди 7 години

Нарушено келешче...земи сега почини в тихите полета!

64

Наблюдател

преди 7 години

До Анонимен(78)Какво предимство бе, тиквар? Колата е влязла в насреюното движение.

63

WC

преди 7 години

До АнонименMOTORISTITE VAV FRANCIA SA NAI NAGLITE NA SVETA...BYKETITE IZKYSTVENI CVETIA POSTAVENI NA MANTINELI I DRYGI SA PO CHESTO NA ZAGINALI MOTORISTI I VELOSIPEDISTI...KARAITE NOVOZABOGATELI MOMCI VAV BG BALKANCHETA...SLED YDAR OSTAVATE OSAKATENI NO PONE GIVI...

62

Грухтос Бомбастични

преди 7 години

Както правилно са отбелязали 46 и 51 - двойна прекъсната линия се пресича само ако правиш маневра надясно! Т.е. маркировката е абсолютно *** в този участък, но за съжаление (или не) законът е безпристрастен. Съдът не се интересува, че може да са ви "подвели". Има закон, който трябва да се спазва. Ако има нарушение, прилага се санкция. Това е. Може да има смекчаващи вината обстоятелства (както в случая), но вината остава.

61

Пич

преди 7 години

На това място малко преди отбивката към зоопарка, мисля че не е разрешен левия завой. Не съм 100% сигурен, но лентата е двойна непрекъсната. 2 години условно е малка присъда ако е правил непозволен завой. А вероятно не се е и огледал тупана. Това е прав участък и с колкото и да се е движил моторо, ако беше погледнал в огледалото щеше да го види.

60

alf

преди 7 години

1. ВСеки *** кара мотор с превишена скорост.2. Всеки *** кара кола с с превишена скорост. 3. Резултата е един убит и един дава 10000 лв разноски за улавияМи спрете се ве хора почерпете се веселете не се убивайте

59

Анонимен

преди 7 години

тоа тъпан бащаму снего не се оправил та с престъпниците ли

58

Анонимен

преди 7 години

Жалко за момчето...., бог да го прости.......но кара мощен мотор без да има право, ако го хванат -тате е насреща.Кара със 120 км/ч при ограничение 50 км/ч в града,ако го хванат тате.....употребил наркотик ....случилото се е логично.Тати помагал ли е или му е навредил.......?

57

до борис

преди 7 години

А ти преди и след ужасния инцидент който те е сполетял им направи теста за наркотици? :)

56

Анонимен

преди 7 години

..Еми.. То там е забранено завой на ляво.. Двойна непрекъсната... А не че колите не карат със 100 ...

55

Анонимен

преди 7 години

За какво е виновен човекът, карал е 20? Момчето със 120 се е блъснал в колата, нали така. Лека му пръст, жалко млад човек. Не разбрах за какво е виновен? Че е заявил или...

54

Анонимен

преди 7 години

Това с кампанията ''Пази моториста'' ми звучи като оная ''Пази боята''

53

Има още много такива

преди 7 години

На тати връзкарчето. Намерило си майстора, милото то. Ами ако заради този вчерашен нап.ушляк беше пострадал някой невинен? Какво щяхте да пишете тогава? Той тати щеше да го измъкне, много ясно, но жертвите? Като оня синковец от Враца, дето помете и уби две деца преди 10-ина години. Пак полицейско синче. И още много такива кал.таци.

52

борис

преди 7 години

Преди месец два надрусни *** а щяха да се размажат в задната броня на колата ми. При ограничение 40 кротко си карах пред един автобус с включен десен мигач,защото щях да завивам надясно. В един миг зад автобуса изскочиха двата и з р о д а с поне 100 км с тенденция и те да завиват надясно. Добре че внимавах, дадох *** газ и се изтеглих направо. Иначе като този Г.Илиев щях да се влача по съдилища и да плащам грешни пари докато бъда разорен, заради двама бавноразвиващи самоубийци.

51

Анонимен

преди 7 години

Очевидно тярбва да се промени закона и предимството да не е абсолютно, както неправилно е сега. Предимство само ако другия се движи с разрешена скорост, иначе ще страдат невинни, както в този случай.

50

Стар софиянец

преди 7 години

На това място винаги е можело да се влезе към Ловния парк. Аз самият съм ходил там и съм правил този ляв завой, е в последните години само един път, но преди доста години доста мацки съм водил там и не само там.

49

Анонимен

преди 7 години

На това място пресечената линия трябва да е единична. Двойна се слага на съвсем други места, но явно никой не си е направил труда да каже на полагащите маркировката, какво трябва да сложат. Иначе е ясно, заради моториста сега осъдиха невинния човек и това е масов случай. Също както се оказа, че момичето на пешеходна пътека убито от летящия моторист, било виновно, че не е преценили, че оня е летял, а не се е движел с разрешената скорост.

48

Krom

преди 7 години

Е, какво пък, да сложим чертата. Двойна пресечена черта, цъфнала очевидно незаконно. Там, където не може да я има. Собственика на пицарията, който "въобще не знае как тази маркировка" се е появила - т.е. къде колко е кихнал. Мотор на около 7-8 години, за 3 - 3,5 хил.лева. И много озлобени пенсионери и разбирачи. Красивата ни Родина. Нека момчето да почива в мир. А коментаторите - хора, злобата яде отвътре. Бъдете щастливи.

47

Анонимен

преди 7 години

До Убиецът е бащата: Motora e Yamaha R6 star model i ne e skyp obache e dosta byrz. Za ostanaloto sym syglasen.

46

Анонимен

преди 7 години

Заради един очевиден самоубиец са осъдили невинния човек.