12

ре

преди 7 години

Да нямаш ни един спечелен турнир в годината и да си в топ 20 и да си проспериращ .Световния тенис съвсем се сдуха.

11

Анонимен

преди 7 години

Заслужено завръщане в топ20, но топ10 не заслужава. Една ярка история на пропилян блестящ талант. И това, което е постигнал не е малко обаче. Той е първия българин в топелита при мъжете и да се надяваме, че след него ще се появи още някой- приерно Адриан Андреев

10

ООООоо,

преди 7 години

Писна ми от вашия Гришо.Той отдавна е забравил че е българин и си играе от свое име и за себе си. Престанете да приписвате победите му на България.Дреме му на вашия Гришо за родината.Той отдавна я е отписал.Стига сте се фукали!!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Браво на това момче, постигна много, да е жив и здрав и още много успехи, а и да няма гордеем се с него!

8

Григор No.1 България

преди 7 години

И да беше играл за България за купа Дейвис и какво?Само с един тенесист не става. Купа Дейвис е отборно съревнование. Сърбите имат няколко тенисита в топ 100, а ние имаме само един. да не казвам, че в цялата история на тениса в България това е вторият ни тенисист в топ 100. Първият е Орлин Станойчев достигнал до 96 в ранклистата. И това е. Даже тогава това беше възприето за успех, каквто е.А сега недоволни от Григор, който вече е легенда, защото е достигал до топ 8.Малко да се замислите, а?

7

g

преди 7 години

Absurdite prodylvawat .

6

Bobo Zander Zadnek

преди 7 години

Bravo Гришка! БоК

5

Анонимен

преди 7 години

ще се пенсионира на 30 години и го боли ракетата за БГ-тата дето го плюят. Кака му Никол ще я разхожда още 2-3 години и после ще си вземе нещо по-ново. А вие си злобеите колко бил слаб

4

Анонимен

преди 7 години

Поредица от силни турнири за нашия Гришо и закономерно се изкачи в ранглистата. Надявам се, че с новия треньор нещата ще си дойдат на мястото, както е тенденцията в последните месеци. Гришо има шанс отново да се върне в топ 10, но конкуренцията е жестока. Изкочиха няколко страхотни млади таланти, които също се опитват да изкачат върховета на световния тенис, както направи Гришо. Гришо е 20-ти, а следващият българин е 373-ти!!!! Това е. Имаме един класен тенисист - Гришо.

3

Скъса ми..

преди 7 години

...нервите последния му мач..слаба психика - слаб тенесист ! Иначе има талант, но като гледам новите (напр. Зверев )...ще го мачкат малките тепърва :// Закъсня това момче, поне му върви в любовта.:)Жалко.

2

Анонимен

преди 7 години

Лесно е на българските спортни журналисти - Дpишo се изкачва и влиза в топ 20. При сръбските им колеги е пълна скука, как да напишеш, че Новак е в застой и за пореден път не е мръднал от мястото си.

1

Анонимен

преди 7 години

Е и??? Какво ме интересува..............