11

Смъртта и данъците

преди 7 години

На този свят неизбежни са само смъртта и данъците. Явно данъците са неизбежни и на онзи. Данъчните биха слезли и в ада и биха се преборили с гяволите само и само да си приберат налога от починалия.

10

Луи-Жозе Гробар

преди 7 години

Ами най-смешното е когато някои от нашите вечни клиенти вземат та отговорят. Такама веселба настава в кметството .....

9

до 9

преди 7 години

За да плюят значи има защо.

8

Анонимен

преди 7 години

В случая става въпрос за Франция, но някои по стар навик плюят по България.

7

Анонимен

преди 7 години

Фирми които никога не са работели и нямат търговска дейност, всяка година са задължени, да подават данъчни декларации, да правят финансов отчет за търговския регистър /плащане на 40 лв.на бедните управници/ докато смъртта ги раздели или да платят на същите тези народни любимци минимум 700 лв. за ликвидация на фирмите си. Но ето че любимите на всички люде народни изедници решават да не оставят и мъртвите да почиват в мир. Жалко за мъртвите, да почиват в мир тежко на живите жална им майка.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2И СЕГА е така- ако наследиш апартамент дължиш всички неплатени такси за ток, вода, парно и данъци.Ако се откажеш от наследство- не дължиш нищо.

5

Анонимен

преди 7 години

В случая - френска му работа. Лошото е, че в България това искат да го въведат с закон и то в най-неработещяи вариант - наследниците да плащат за неща, за които не знаят и нямат никаква облага от тях.

4

Анонимен

преди 7 години

ЧИНОВНИЦИТЕ НИ СА НА НИВОТО НА ТРЕТОКЛАСНИЦИ ЗАТОВА Е И ТАЯ АНАРХИЯ В ДЪРЖАВАТА.СЛЕДВАЩОТО ПИСМО ЩЕ Е АДРЕСИРАНО ДО НЯКОЙ РОДИЛЕН ДОМ ДО НЯКОЕ НОВОРОДЕНО,ЧЕ Е ДЛЪЖНО САМО ЗАЩОТО Е РОДЕНО В БЪЛАРИЯ.

3

Анонимен

преди 7 години

"...адресирано до гора ѝ в малък град в Бретан."===Бе какво е "гора ѝ"?

2

Анонимен

преди 7 години

Сега и в БГ парламента се готви закон с който наследниците на починал длъжник ще изплащат дълговете му.

1

Elepo

преди 7 години

Masova praktika e v Siria, Afganistan, Irak...?!