65

Де

преди 7 години

И екстрадираха ли билите се имигранти? Де гиди, продажно германско правителство.

64

хан Крум

преди 7 години

А манипулиращите платени *** журналисти. Тях кой и кога ще накаже? Имаше един филм - "Кралят на рибарите". Там е затъпена темата за влиянието на журналистите върху хората и за отговорностите, които трябва да носят за последиците от медийните си прояви. Ако се стигне до това мигрантите да създадат сериозен проблем на семейството ми ще се прочета някои запазени откровенно маниполативни статии и ще потърся сметка на журналистите.

63

До 74

преди 7 години

"Бауцен влезе във водещите новини миналия месец с поредица сбивания между местни жители и мигранти, отбелязва АП."Следя редовно този проблем, но дори и най - малка представа си нямах. Защо ли?"Най-вероятно защото не следите немската преса. Случаят действително беше сред водещите новини.

62

Анонимен

преди 7 години

Бай Ламбо мислим да ти направим подарък 1 седмична екскурзия до Германия , сам да видиш бате , око да види ръка да пипне как се вика

61

Анонимен

преди 7 години

"В Кале през последните две годни се струпаха хиляди мигранти, избягали от войните и нищетата в Афганистан и Сирия."Какво общо имат тези от снимката с войните в Афганистан и Сирия? Хайде стига с тази ***'мунизация на Европа.

60

До 79

преди 7 години

"В германски университет да видиш турчин е голяма рядкост. На повечето от тях им е ясно, че дори да завършат, едва ли някой немски работодател ще ги наеме."Извинете израза, но това са пълни глупости! И Ви го казвам в ролята си на човек, завършил през 2011 немски университет. Имах не един и двама турски колеги, които завършиха и се реализираха безпроблемно. А има и лекари, и стоматолози, и адвокати, и информатици, и архитекти и, и, и. А Вие в кой свят живеете - това вече не знам.

59

Анонимен

преди 7 години

бай Ламбо малко си преувличил , на место нещата не са така както ги описваш , поне в Университетите

58

бай Ламбо

преди 7 години

Само се чудя, защо немските политици поканиха по нечия заръка толкова много бежанци и мигранти, като на всеки е ясно, че тези хора няма да получат адекватно езиково обучение и намерят нормална работа, различна от общ работник, дюнерджия, продавач на зарзават или таксиджия.

57

Анонимен

преди 7 години

До бай ЛамбоА за българи като чуят направо почват да повръщат.

56

бай Ламбо

преди 7 години

И до ден днешен много германци на средна възраст и по-стари, правят крива физиономия, качо чуят за турци. Считат ги за полочовеци с функция слугинаж. Когато учех немски, дори в един от учебниците на едно от водещите немски издателства, поляците бяха информатици, англичаните бизнесмени, французите инженери, а турците бакали и миячи на прозорци. Толкова за западната псевдо толерантност и равенство.

55

бай Ламбо

преди 7 години

На турците в Германия никога не е даден шанс за интеграция. Поканени след войната, те заемат на тежките и гадни професии - общи работници, строители, ниско квалифициран персонал. За приобщаване към обществото и дума да не е ставало. За това и турците са се изолирали. Изкарват основно прехранта си от дребен бизнес. В германски университет да видиш турчин е голяма рядкост. На повечето от тях им е ясно, че дори да завършат, едва ли някой немски работодател ще ги наеме.

54

Валентин

преди 7 години

Ех тия инженери и лекари с по три езика. нали сталина каза, че ще ни оправят демографията. те явно нямат търпение.

53

Анонимен

преди 7 години

И Кале ли е в бившето ГДР?

52

Анонимен

преди 7 години

НАВЛЕЦИТЕ СТАВАТ ВЕЧЕ МНОГО НАГЛИ.

51

Суека

преди 7 години

Да ги връщат към арабските страни и АФРИКА ... тук само цоцат финанси и изнасилват и убиват бели хора . САЩ са виновни за воините в Близкият Изток и по света те да си ги прибират мюслитата и кюпците .

50

Анонимен

преди 7 години

името на лагера е показателно за населяващите го-Джунглата хахаха,добро определение.Европа сега трябва да измисли средство и начин за обезпаразитяване от п аразити и да започва третиране.Уточнявам,че не ги презирам индивидуално а като общност,защото 98%от тях са си ***,едва 1-2%са истински хора,които заслужават моето уважение,на тях трябва да им се даде шанс за интеграция но първо да ги определят кои са

49

Обикновен Българин

преди 7 години

До Мигрант 2 Не си мигрант, ти просто си един обикновен български ***! Нищо повече!

48

Анонимен

преди 7 години

Мюсулманите никога няма да се интегрират с европейците. Германия е пример - турците вече второ поколение си живеят там, но пак са си на затворени общности, по празниците се прибират в турция. В германия са заради парите, не защото са германци. А арабите освен че са мюсулмани са гадни като хора. С тях управия няма. Те за това са постоянно във войни по между си

47

Анонимен

преди 7 години

Ако изобщо някоя държава се избави от тази навлизаща проказа, то със сигурност ние отново до последно ще следваме "европейските ценности". Това безумие започна да приключва, но твърде бавно хората излизат от летаргията на толерастите...

46

Анонимен

преди 7 години

Какво е демокрацията ли ? Почнете от фаталната 1789 та година. ......и ще разберете !Под лъжливия лозунг ...свобода равенство братство ,......лъгаха целия свят и убиха милиони....За има няма половин век , две световни войни видя човечеството , заради техните идеали....