51

Дженъри

преди 7 години

"С пари в рая, беэ пари - покрая":-)))!!! Оптимистично погледнато обаче, човекът се отличава от животните именно със своя раэум:-)))!!! Явно ксенофоба Орбан ще се опита да стовари проблема с нашествениците върху съседните държави!!!

50

Да дааааа

преди 7 години

Не само България може да бъде изкупена. Унгария също. Макар и от друг купувач. Мдааааа....

49

Bogumil

преди 7 години

До17 Идеята е добра. Тъй като дамите и господата не предпочитат БГ, ще се върнат в космополитните си държавички и проблема на Европа е решен. А ти не предпочиташ ли и ти да се върнеш откъдето ти е тръгнало потеклото?

48

Bogumil

преди 7 години

До 17 човек като бягал от война, нямал предпочитания, но тези индивиди имат извънредни права естествено. Че идеята не е лоша -т.к. те не предпочитат БГ, ще предпочетат да се върнат и така ще се реши проблема на Европа. А ти не предпочиташ ли и ти да се върнеш откъдето ти е тръгнало потеклото?

47

Bogumil

преди 7 години

До 43 Умнико, свърши ли нефта на С.Арабия, ще се наредят най-отзат на опашката за надуваемите лодки.А щом пришълцити в родните си странички живеят по-добре, какво търсят в Европа? Аха, на социалните могат да живуркат като ***.

46

Анонимен

преди 7 години

Обезпокоително е, че лицемеркел не се отказва и ще продължи да съсипва Европа.

45

Анонимен

преди 7 години

Ich habiby Merkel !

44

Анонимен

преди 7 години

На Орбан америчките прасета май са му сменили чипа :(

43

Анонимен

преди 7 години

Инфраструктурните проекти не могат да компенсират вредите, които мигрантите нанасят и ще нанасят. Те изобщо не бива да бъдат допускани. Който ги пуска, сам копае гроба си.

42

Съгласен

преди 7 години

Значи Орбан се спазари за важни инфраструктурни проекти. Даже и за нова АЕЦ. А нашата тиква, му спряха всички проекти, натътрузиха му бежанците. Огромна разлика в интелекта. И ние ще плащаме. А тоз дето взема антибългарски решения какво до го правим сега?!

41

Darma

преди 7 години

На това май му се вика изнудване.Немците удариха ново дъно!

40

Анонимен

преди 7 години

Ако стане така значи мафията няма край по целия свят едно говорят накрая друго вършат да ви акам на ценностите

39

Анонимен

преди 7 години

Прави впечатление, че германците, живеещи на територията на бившата ГДР, не желаят бежанци и често се стига до конфликти с въпросните нашественици. А западногерманците са научени на толерaнтност и си търпят.

38

Европеец

преди 7 години

Не бе, не бе, това е рубладжийска хибридна статия платена от Путин и руското посолство. ЕС сме задружно и солидарно семейство, в ЕС няма такива работи, няма тайни договорки и тайни споразумения.

37

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГаньо, бежанците п**aят на държавичката ви и на социалните ви помощи. Единствената им цел да да напуснат скапаната ви държава, а вие ги държите насила в лагери. В родните си страни ще живеят много по-добре отколкото с въшливите ви социални помощи, вие сами не можете да се изхраните. Тяхната цел е западна Европа, а не България. А простия ганювец би трябвало да знае, че режат глави и убиват с камъни само в Саудитска Арабия, но чудно защо от там бежанци няма.

36

Анонимен

преди 7 години

Тайно?!?!?!

35

Шверин

преди 7 години

Масов бой между германци и бежанци е имало снощи в град Шверин. Наложило се е полицията да се намеси, за да спре мелето. Според информация на органите на реда местните са нападнали мигрантите и така се е стигнало до боя.

34

Анонимен

преди 7 години

До 40 Едно уточнение. Ние ще плащаме. Бойко няма даде и пукната пара за некъдарността си. Човека ще си купи още един-два мандата и ще се оттегли щастлив и богат. Сметката му ще остане за нас, обикновенните българи. И ще я платим през здравеопазването и образованието.

33

Анонимен

преди 7 години

Орбан се пазари за народа си, нашият се пазари за собствения си джоб! Нашият я я ман получава превод след превод, за да коленичи нашият народ пред Меркел. Вече чувствам силна болка отзад. Мутрак, ке те бесиме скоро!

32

Анонимен

преди 7 години

От цялата работа разбрах, че Меркел ще прави каквото Орбан поиска, ако Орбан спре да й руши политическата кариера с речите си. Хвала, ако беше Тиквата вече щеше да й лази в краката и да казва "да" на всичко, което му заповяда.