122

Анонимен

преди 7 години

E zezo a ti

121

socialen

преди 7 години

Разбира се, Пролетариатът не знаете тези неща, защото за 27 години СДСто ви проми главите и ви внуши, че не сте Пролетариат, а десни и капиталисти.

120

socialen

преди 7 години

В края на 1994 година Парижкият и Лондонският Клубове възложиха на Межлународния Валутен Фонд да събира лихвите по българския външен дълг към тях. Несъгласието на МВФ да просрочи транша от 1.5 милиарда $ в края на 1995 години вкара страната в Хиперинфлацията, като изпразни валутния резерв. През 1993 и 1994 година страната също плащаше траншове и получаваше кредити от МВФ на 70% лихва. Това доведе до Хиперинфлацията.

119

socialen

преди 7 години

Разграждането на държавното национално стопанство при Филип Димитров доведе до официална безработица от 28%! Неофициалната беше над 61%! Това постави началото на хиперинфлационния процес.

118

socialen

преди 7 години

Хиперинфлацията е следствие от силно намалена икономическа активност, стопяване на валутния резерв и срив на външните ни пазари. Кредити раздаваше и СДСто. И то много! Либерализацията на банковия и финансов сектори, направена при Филип Димитров, постави началото на кредитния балон.Иван Костов легализира 1997-2001 година престъпно натрупания капитал до 1997 година. Костов не национализира абсолютно нищо, а разпродаваше за лев-два.

117

Мнение

преди 7 години

В никакъв случай не съм съгласен. Най-големия .........мин. пр. бе Жан Виденов. Умишлено предизвика хипер инфлация за да стопи вътрешния дълг и да може техните кредитни милионери да върнат жълти стотинки. Фалира 17 банки и ликвидира спестяванията на хората от цял живот.Кутия цигари 650лева , два пъти смяна на парите,бабите си объркаха сметките и т.н. Той фалира държавата .Най мразения човек , а не Костов.

116

Анонимен

преди 7 години

НАЙ -ВАЖНОТО СЕГА Е ГЕРБ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ПРЕДИ ДА СЕ ЕРАПАДНАЛ ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........?

115

socialen

преди 7 години

За разлика от неграмотния Борисов и слабоумния Цветанов, Орешарски има образование.

114

socialen

преди 7 години

... и Прокопиев щеше да е в Панделата.

113

socialen

преди 7 години

Борисов унищожи постигнатото в икономически мащаб след 1997 година и забатачи Икономиката на ниво 2001-2002 година. Ще трябват години, за да се върне на нивото от 2008 година. Няма по-малоумно и по-провалено "управление" от 3.5 годишното еднолично, катастрофално-неграмотно "управление" на неконтролируемия хаос на неграмотния Борисов в периода август 2009-февруари 2013 година. Затова Народът го изрита с шут.

112

socialen

преди 7 години

Най-големият провал е 3.5 годишното еднолично, катастрофално-неграмотно, малоумно "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009-февруари 2013 година, за което Борисов унищожи над 250.000 работни места и остави близо един милион българи без препитание и доходи, срина доходите и забатачи страната в тежка икономическа депресия, продължаваща вече 6та година, и беше изритан като единственият с Жан Виденов досега.

111

цветане

преди 7 години

Махни се от полезрението на хората.Омръзна ни да дрънкаш,кой какъв е.Хората ще преценят за кой да гласуват.В момента БГ е цъфнала и вързала,затова *** на терминалите и виж за какво става дума.Самолетите са пълни с хора,които емигрират ,и то млади семейства,СЪС СЪЛЗИ !!!Защо не виждате действителността.Омръзна ни от думи,искаме дела.,А не празни обещания.И сега ,вие като сте на власт е мизерия,глад и студ.ТИ,ако вземаш заплата от 400 лв,ще те питам така ли ще говориш.Не си слагай цайси,а гледай!

110

ognyanz

преди 7 години

Орешарски не се е провалил в нищо. Провали се Цецо, че не можа да вкара фалшивите бюлетини в изборите.

109

Анонимен

преди 7 години

Може ли някой да напише: ОРЕШАРСКИ СЕ ПРОВАЛИ в 1). 2). 3............ Ако Пеевски ръководеше ДАНС сега нямаше да има БОКО,ЦВЪКО, ГЕРБ ......

108

шимпанзе

преди 7 години

И ти,ли Цветане и ти .ли забиваш ножа на Бойко ,бе? Алчен мръсен Павиан.

107

1

преди 7 години

До Ха,има малко истина в коментара ти,но ако ентелегентните красиви и платени протестори,бяха оставили Пеевски ,за една седмица ,шеф на ДАНС 100 % физкултурника,щеше да прави избори в централния Софийски затвор.

106

Анонимен

преди 7 години

май няма по вярно твърдение че всички са маскари

105

маймуната

преди 7 години

Най-големият провал са всичките политици на прехода след бай Тошо. Всичките сте едни ходещи торби с л.а.й.н.а. Повръща му се на народа от Вас уважаеми г-да. Ай сиктир и от мен.

104

Ха

преди 7 години

Ако не беше кабинета орешарски ЦЕЦО щеше да е у затвора.

103

ЦЕЦО 6-те АПАРТАМЕНТ

преди 7 години

ЧЕ КАБИНЕТЪТ ОРЕШАРСКИ ХИЛЯДОКРАТНО ПРЕВЪЗХОЖДА МУТРЕНСКИЯ КАБИНЕТ НА БОКО. ОРЕШАРСКИ Е КОМПЕТЕНТЕН И ДОКАЗАН СПЕЦИАЛИСТ, А ТИКВАТА Е ПРОСТА, НЕОБРАЗОВАНА МУТРА. ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ - С 22 МИЛИАРДА ДЪЛГ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ ОКРАДЕН ОТ БОКО И АВЕРА МУ ЦОКО, С БЕЖАНСКИ ЛАГЕРИ, ЗАЩОТО БОКО Е ЗАВИСИМ ОТ ЕРДОГАН И ЩЕ НИ НАТРАКАТ МУДЖЕХИДИНИ И БАНДИТИТЕ НА ИДИЛ В БЕЖАНСКИТЕ ЛАГЕРИ, ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ, СТЕГНАТ ЗА ГУШАТА СВЕТЪЛ БИЗНЕС И ПРОЦЪФТЯВАЩ МУТРЕНСКИ БИЗНЕС, ЧАЛГАРИ И ПРОСТОТТИЯ -ИСКАТЕ ЛИ ОЩЕ????