30

Анонимен

преди 7 години

Чакаме сирийците да започнат дела срещу САЩ : ))) Нали, срещу Русия няма смисъл, защото според всички те са фалирали - никакви пари няма да се получат. Ама САЩ имат. Така че - да почват масовите съдебни дела! :)Да не забравяме - и Афганистан, и Либия, и Ирак, евентуално и Иран... дано печатницата за долари да смогне.

29

Анонимен

преди 7 години

А колко ли обратни иска ще последват от цивилни хора убити от американската армия. Да ене стане кон за кокошка!

28

Анонимен

преди 7 години

До Мнение Ти май си някаква крива ракета! На некадърника винаги някой му е виновен!

27

от 16 до 21

преди 7 години

ДАНС тебе ще те проверяваш щото си си Ислямист по всичко си личи.От години пиша крайни Анти-Ислямски коментари.И по фейсбук и навсякъде .И в този саит и в чужди сайтове.И знешли какво разбрах за 6 години? В началото 90% ме критикувахте.Расист ,Хитлерист къв ли не .А сега обратното .90% подкрепят Анти Ислямските коментари след още 6 години 100% ще ги подкрепят!!!

26

Анонимен

преди 7 години

И как Русия ти съсипа живота? Като ти пълни бюджета и ти храни всички на бюджетна заплата? Лукойл е все още най - големия данъкоплатец в България. Руските туристи все още харчат най - много. Руснаците имат най - много апартаменти у нас, с което дават хляб на много фирми, бригади и безработни иначе ромо - турци. Все още 50% от икономиката ти се крепи от руснаци, а неумните нещастници обвиняват Русия за неумността си ;)))Давайте, отива ви ;)))

25

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа е голям фарс. Първо доказаха, че Саудитска Арабия е подкрепяла терористите. После на пострадалите им трябва разрешение и специален закон, разрешаващ им да търсят правда и възмездие срещу саудитците. Това е демокрация в действие - уж имаш право на справедливост, ама трябва да гласуват закон, който да не бъде отхвърлен, за да си получиш законното възмездие... Тоест, справедливостта не е по дефолт, а трябва да ти разрешат... Цялата работа е защото СА разби петролния бизнес на САЩ.

24

Мнение

преди 7 години

Че то така всички българи трябва да съдим Русия , че ни съсипа живота.

23

Darma

преди 7 години

До Анонимен 25Викаш така са конструирани - да се пулверизират и изчезват безследно под формата на облачен прах. Някаква специална стомана трябва да е била ползвана за тази конструкция - изпаряваща се!

22

Анонимен

преди 7 години

И да ги съдят, дали ще им плати някой?Само пореден опит за повдигане на национализма, патриотичния дух и насаждането на омразата към всичко що не е хАмериканско.А че все повече доказателства изникват за вероятна организация на "атентатите" от самите си тях, е друг въпрос.

21

Анонимен

преди 7 години

Нямам думи. Саудитска Арабия била отговорна, че имали някакъв си терорист с тяхно гражданство, който деиствал на своя глава. По тази логика САЩ колко пари трябва да раздадат за деянията на техните войници из целия свят действащи директно по указание на правителството ? Колко "грешки" с цивилни жертви имаше (пък и не само грешки) от атаките с дронове ? Как може една страна едностранно да налага санции на цели държави базирани единствено на решение на техен съд ? Това е пълен абсурд !

20

ДО 16

преди 7 години

Твоят коментар е краден , за това те трият .Това мнение вече се е ползвало преди години , Хитлер .Явно ти си водиш хибридна Война . Трябва ДАНС да ти провери IP и връзката с терористите .Имаме Пример - един човек с прякор *СИНДИ* се правеше на Българин дълги години в Нета , оказа се Виетнамец с баща Българин и със Далавера в брака .

19

Суека

преди 7 години

А защо не съди извършителите или спомагателите това да се случи ЦРУ !?

18

Анонимен

преди 7 години

Миналата година около събитията на 13ти ноември в Париж, Франция подписа гоговор със СА за 13 трилиона евро, 3 от които за военна техника........ноу къмент

17

до долния

преди 7 години

Става дума за трилиони! И са много повече от 19

16

до 7

преди 7 години

Не гледай на тези 19 млрд като някаква сериозна сума за САЩ.Големината на външния дълг е изчислява на база БВП-то на страната .За нормален дълг се счита ако дълга не надвишава 105% от БВП на страната .тези 19 млрд представляват 95% от БВП на САЩ което е напълно нормален дълг.За сравнение ЕС е със 104%от БВП задлъжнялост.Русия има около 95% от БВП задлъжнялост също като САЩ .Гърците бяха с над 500% от БВП задлъжнялост и въпреки това се оправиха криво ляво.

15

Ангел

преди 7 години

Що ми триете коментарите ве Днес!!! Пиша само че Мюсюлманите трябва да бъдат репресирани и ограбвани за да ги провокираме да правят глупости още повече ,за да имаме оправдателна причина да ги *** след това.И колкото това да не ви харесва вече е факт!!! Запада прикриван от фалшива толерантност бавно но сигурно ще изпълнява тези цели.Колелото е завъртяно и връщане назад няма!

14

Батко

преди 7 години

Ще си напечатат долари . От това печели федералния резерв , а те са евреиски фамилий . Американците печатат хартии без покритие и ако някой го оспори му спретват гражданска война и после му "помагат" да се възстанови с същите тези хартиики . Нещо се обърка с " партньорите " им .

13

Анонимен

преди 7 години

А самите Саудитска арабия наскоро платиха на САЩ няколко милиарда да им доставят оръжие. Някои страни от ЕС с развит военно-промишлен комплекс също продават оръжие на Саудитска арабия за милиарди, хич няма задкулисна игра, хората както винаги ен знаят какво става, филмират се с някакви терористи там, които искали да ги убият, а те са продукт на собствените им правителства.

12

ОПА

преди 7 години

Та нали САЩ платиха 1 милиард долара на Саудитска Арабия за Атентата .Тези Терористи да не се мяркат в България , ще ги бием и лекуваме .

11

...

преди 7 години

След наскоро приетия закон в САЩ, всички пострадали през 9/11 ще съдят СА. Както и всеки друг субект, който е доказано обвързан с атентата. Идеята е да не се преследват само марионетките, а да го отнесат и кукловодите.