10

Анонимен

преди 7 години

И какво ще помогне лекар, ако някой е такъв лош човек и бие хората.Ако беше опасен, щяха да искат бодигардЯвно Пит е подложен на голям тормоз

9

Анонимен

преди 7 години

Съсипа го тая жена, добър човек е затова. Но аз казах и преди, такъв надарен от съдбата мъж с красота и талант, все някой някъде ще му вгорчи живота, макар че сам си го направи

8

Анонимен

преди 7 години

Много се извинявам, но ако детството е най-хубавият период от живота, то за какво живеем?!Хайде стига с тези инстинкти!Мацката може и да беше сек-си, но сега мяза на вещ-ица.Впрочем от би-сек-суални жени нищо добро не се очаква за мъжа, а и за децата.

7

Анонимен

преди 7 години

Bolni bolni xora jalko za decata

6

Анонимен

преди 7 години

....а каква готина беше тази като се замисля едно време гледайки я в "Да изчезнеш за 60 секунди"

5

Тони

преди 7 години

Лекарят е за откачалката Анджи.

4

Дженъри

преди 7 години

Виэирайки миналото и, това не е иэненадващо!!! Все пак, тя е таэи с ексцентричния характер!!! Анджелина цял живот е раэбивала табута и е шокирала с поведението си!!! Отдавна е иэвестна с това, че е човек на крайностите и маниите!!! Мисля, че преди около две десетилетия приэна че е бисексуална!!! Пит се окаэа *** и се върэа на таэи особнячка!!!

3

Анонимен

преди 7 години

добра новина ,преместих си го

2

Darma

преди 7 години

Значи, Брад може да ги посещава в присъствието на лекар, но душевно болната Анджелина може да седи с тях в една стая, без присъствието на лекар?Тия деца ще имат нужда от психоаналитици, когато пораснат. Ще четем за това, как правят опити за самоубийство, станали са наркомани и се лекуват от алкохолизъм. С такава майка, децата няма да станат нормални хора.

1

Анонимен

преди 7 години

В присъствието на лекар? Тия хамериканци и тая ска.пана анорексичка съвсем са изтрещели!