18

Анонимен

преди 7 години

АНГЛИЯ Е ПРИЧИНИЛА ОГРОМНИ ЗЛИНИ НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 140 ГОДИНИ И И СЕ ПОЛАГА ВЪЗМЕЗДИЕ.

17

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ ПАУНДИ И ЕВРО ЗА СМУКАНЕ ЛИ ТИ ГИ ПЛАЩАТ?

16

Анонимен

преди 7 години

МОЖЕ ДА НЕ СИ БЕДЕН, НО СЪС СИГУРНОСТ СИ ОТ ВТОРАТА КАТЕГОРИЯ.

15

До 15

преди 7 години

А ти от кои си.........

14

Анонимен

преди 7 години

тук освен бедни коментират и много прости

13

Анонимен

преди 7 години

До 10Виж сега, съвсем нормално е дори на богаташите да им скимне да обменят идеи във форум. Има си и специални сайтове за трейдъри, които нонстоп си бистрят стратегиите. Проблема на този 8 номер е, че стратегията му е калпава. Повече прилича на платен пропаганден коментар.

12

добронамерен съвет

преди 7 години

до 8Много внимателно преценете и преосмислете стратегията си. Това е чиста спекула, при това не от най-добрите. Обмислете как да минимизирате риска.

11

юбералес

преди 7 години

Тереза Мей да не се будалка, а да пуска вече ''молбата за напускане''

10

До 8

преди 7 години

Леле, "богаташ", който вместо да управлява активите си, кисне в новинарски сайт да се хвали. Добре, дечко, вярваме ти, всички ти вярваме.

9

Слънчарски

преди 7 години

До Анонимен #8Хаха. Самата ти илюзия, че смучеш от банките, е изключително наивна и глупава. Пиши пак, като те залее студения душ.

8

Анонимен

преди 7 години

"Я кажете как това ви засяга лично? Банковата ви сметка ли ще набъбне, екскурзия ли ще спечелите, какво?"Засяга ме много :) Заемите ми са в паунди, депозитите ми са в евро - за да осмуча колото мога. До тук съм супер доволен! А такива като теб, които не виждат възможностите за печалба - стоите си като овце, хейтвайте хейтърите, квичете на умряло, искайте да ви вдигнат МРЗ и искайте евтин ток...

7

уж е автономна

преди 7 години

щотландия а англетата ще им казват може или не може да правят референдум ??? тая мей май насериозно се е взела

6

Анонимен

преди 7 години

5, голям футуролог си, няма що! Голем смех, ама ти няма да се смееш последен: ) "Предвиждаш" с години напред за Англия, при това откровено злобееш. Великобритания не е империя в асимилативния смисъл на думата. Както например беше Съветският Съюз. СССР се разпадна, но United Kingdom е икономическо обединение на държави със сходна географска и етническа пронадлежност, на основа на демократични принципи и интереси.

5

Пурко

преди 7 години

Във Англия май не знаят че във една малка бедна,България хората казваме че сметка без кръчмар не става.....освен ако не знаят във близките години какво ще се случи........все едно да избягаш от централния пазар и да отидеш във краен квартал да си предлагаш продуктите......няма логика

4

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера радостта на разни незнайни драскачи в коментарите, как Англия щяла да "потъне". Я кажете как това ви засяга лично? Банковата ви сметка ли ще набъбне, екскурзия ли ще спечелите, какво? От толкова злоба даже не може да осъзнаете какви дребни душици сте.

3

Анонимен

преди 7 години

Спокойно. И на тях ще им се сипе - с големия черпак. Място за империи в нашето време вече няма. Време им е да се разпаднат, но първо ще упаднат. Валутата им още е в стрес и няма изгледи да се оправи скоро. Ако обявят начало на преговорите - гледайте как ще падне с още поне 10% надолу. А на дата на напусането им - поне с още 25% надолу. Сами си подкопаха икономиката с едни 30-40% - ще им трябват поне 15-20 години да възстановят нивата отпреди "референдума". Смех.

2

До 2

преди 7 години

Колко рубли ти платиха за тая простотия?

1

Анонимен

преди 7 години

Еха, хубава работа! Де ще ходи сега всичкото ром да мии чинии?