13

Мнение

преди 7 години

"Причините са консерватизъм и т.н...."Глупости - причината е, че хората нямат никакво доверие в този бизнес. Мислят си, че ще им присвоят парите и нямат наметение да инвестират в това!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Плачат да ни приберат парите. КТБ малко ли ви беше?

11

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е след като бсп приеха даънка таксита с дпс сега към герб ли ще го измият предизборно в ловеч маи това направиха колкото до изборите в езикова пак ли ще са същите на 6 ноември се от бсп а че по лесно

10

Анонимен

преди 7 години

Две са нещата тук. Първото и по-важното е, че парите, скоито разполагат хората, са толкква малко, че няма смисъл да ги държат на нещо различно от депозит. Второто е, че инвестицията винаги е свързана с това да се довериш на мутри управляващи фирмата чрез която ще правиш инвестицията и никога не знаеш дали мутрата няма да прибере инвестираните при него пари и да зачезне. Иначе всеки би намерил как да инвестира даже и сега да не знае как точно.

9

Анонимен

преди 7 години

Имам 10 лева за инвестиция. Как да ги разпределя по различните начини за инвестиция?

8

Анонимен

преди 7 години

тоя болднат текст вид реклама ли е?

7

Анонимен

преди 7 години

в какви акции бе, държавата прави каквото си иска с банките, фондовия пазар и всичкото бизнес, което не играе по свирката й. Разни тарикати, черепи и тн си връткат далаверите пред очите на КФН, а бедния българин имал ниска култура. Я сус бре, бих инвестирал и инвестирам само в чужди фондове и пенсионни дружества. парите по-далеч от нашия пазар. Тук най-много имоти, и то само в София.Лихвите по депозитите са ниски, а по кредитите?

6

Sliz

преди 7 години

Kosiat si trevite, balirat senoto...step by step...i bankite ne polzvat gilette za presni zelki, maidanos i morkovki...

5

Смешоци

преди 7 години

Е колко ви платиха за тая статия? И как трябва да инвестирам, като тия кестермета искат поне 50 хил. лева да им дадеш, за да ги управляват?

4

stamen

преди 7 години

Добре. Излиза, че за да не сме консервативни, трябва да опитаме да инвестираме в гръцки, или италиански ДЦК. Ако някой реши да опита, бих го поздравил единствено за смелостта!

3

Анонимен

преди 7 години

Не бъркай напатилия се българин с финансовата култура

2

Stat ho

преди 7 години

Mahlenskite gospoji i gospoda exmiliter i police seniori se zapalili po novo lovdjiisko hobi - snimkat video i broiat dvijestite se automobili po ulicite...ot vhoda i izhoda na sinorite...praviat si domashna bg statistika za meze na domashnata -akia...:-)

1

Анонимен

преди 7 години

Мaлкото богaти ползвaт, другите нямaт финaнси зa дa ползвaт...