54

Анонимен

преди 7 години

До Щерьо Ако е написан по друг начин ... абе ще се засегнат религиозните праваще се мрънка по друг параграф.

53

Анонимен

преди 7 години

NE UKRAINA A BG EDOSTAVILA ORAJIE NA SIRISKITE OPOZIZII IZVINIAVAM SE NA UKRAINA Командир на ислямистите се похвалил, че ракетите са доставени в голямо количество и са прехвърлени край Алепо в провинция Хама. Оттам те водят залпов огън по позиции на правителствените войски. На разпространените от бойците снимки се вижда, че чуждата държава, която е доставила тези ракети, е България. На всички ракетни сандъци маркировката е VMZ - "Вазовски машиностроителни заводи". - See more at: pan.bg/

52

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Докато ГЕРБ ви заглавичкват с бурките пълнят България с бежанци-мюсюлмани.Много пъти съм казвал и пак ще го повторя - не слушайте какво ви говорят Бойко и компания. Гледайте ги какво вършат !Не бурките, а увеличаващия се брой ислямисти у нас е проблемът !

51

Анонимен

преди 7 години

Докато меркелица е на власт в германия, няма да има забрана за бурките в германия. За това агитирайте всичките си познати- етнически германци, че в България има такава забрана много по-ниски данъци, отколкото в германия- ако искат, нека се замислят за трайна емиграция в България. Припомнете им , че в България НЯМА такива ненормалничк% като ламия кадор и мноого бързо ще ги мотивирате да дойдат и да останат в България!

50

Щерьо

преди 7 години

До Анонимен 69Да така, но казвам че така написан, закона може да се приложи и за шалове, за мотористи и дори за медицинска маска. И аз не искам бурки, но просто е трябвало да помислят за по добро описание, а не парче плат, закриващ изцяло или частично главата. Така МВР може да спекулира както си искат.

49

Анонимен

преди 7 години

До НякойА къси поли в мюсюлманска държава можели ? И аз не ги подкрепям техните закони за това си седя тук . Ако нашите не им харесват ... да си ходят ! А на Василев му предпишете хапчета за шизофрения !

48

Анонимен

преди 7 години

До ЩерьоЗа шал никой няма да ти прави забележка , не се бой !Всеки знае какво е бурка !

47

bulgaro

преди 7 години

Unis dans divercite!!!!..Deviza na EU..Obedineni v razlichiyata:!!! Bulgariya narushava konstitucionnite prava na svoite grajdani i na EU!! Andreshko , andreshko.....

46

Щерьо

преди 7 години

Така написан закона, означава, че и в студено време няма да можете да сложите шал на устата на детето си. Трябваше да има по добро описание за бурка. В този си вид, закона е неприложим!

45

Анонимен

преди 7 години

До Ататюрк и буркитеДам мъдър човек . Не случайно има български корени .

44

лили

преди 7 години

Бурките вън от България!Който ги иска да се маха!

43

Някой

преди 7 години

Забраната е добро решение за опазваване на европейската култура но от друга страна ограничава човешките права който е против европейките ценности. Не го подкрепям 100%

42

Анонимен

преди 7 години

49- Ало, Нойкьолн- вие сте простите и зауханите! Който иска да живее в България, която се намира в ЕВРОПА, ще спазва БЪЛГАРСКИТЕ закони! Който не иска- прав му път към шер8итаска турция! Това е положението- искате или не искате! А най- добре си останете на меркеловата хранилка- нека вдигнат данъците на работещите етнически германци, да видим дали след 6 месеца половината от тях няма да са се преселили в България! Кой ще ви храни и издържа тогава арабомюсюлманските и турските гета в германия,м?:)

41

Целта на бурките...

преди 7 години

От Библията:[38:15] Видя я Иуда и я помисли за блудница, понеже бе забулила лицето си.

40

Това е добре

преди 7 години

ПФ накрая свършиха нещо полезно. След като 2 години слугуват на Мутрафоня, решиха да действат.

39

Ататюрк и бурките

преди 7 години

Мустафа Кемал, известен като Ататюрк, първият президент на Турция от 1923 до 1938 г., намира правилния начин да затвори устата на фундаменталистите. Той налага *** закон с незабавен ефект: всички турски жени имат право да се обличат както те желаят. Само че всички *** са задължени да носят бурки. На следващия ден в Турция бурки вече няма.

38

Четете мюслита

преди 7 години

Бурката произхожда от култа към Астарта в древна Месопотамия. В чест на богинята на плътската любов всички жени, без изключение, трябвало да проституират всяка година в свещените гори около храма на богинята. А за да не бъдат разпознати, жените от висшето общество започнали да се забулват напълно.

37

Анонимен

преди 7 години

Браво на ПФ!!

36

Зиг

преди 7 години

"Този закон по същността си засяга религиозен порядък"... някъде другаде, не в България! "Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание." - ето това пише в конституцията. Ние религиозни порядъци, дето влючват бурки, нямаме.

35

АНТИ

преди 7 години

Ако женската в главата е като Урко,по-добре е да си сложи бурка.