6

Анонимен

преди 7 години

Ако наистина само това е казал, което го пише в тази новина, значи Радев нищо не е казал. Това са си всеизвестни неща и само от време на време някои пишманжурналисти се опитват да правят сензации. Все пак не разбрах защо да няма отрицателни лихви, след като ги има по целия свят, вкл. и в България за сделки между банки?!Другото напомняне е, че не сме готови за еврото, но то се знае и не знам за кого е предназначено. Може би за министри, депутати и др., които май не го знаят.

5

Анонимен

преди 7 години

В случая крадецът вика Дръжте крадеца! Доказан престъпник и бандит ръководи БНБ.

4

Анонимен

преди 7 години

То много лесно се приказва по темата, че нещата са стабилни, когато управителят на БНБ взема заплата от 35-40 хиляди лева месечно, нали?

3

Анонимен

преди 7 години

пр. В Германия имам обща банкова сметка семейна, плащаме такса 7 Е на месец, плащания неограничени от данъци, до наеми и сметки, преводи към чужбина. В БГ, такса за разплащателна сметка и отделон на всяко плащане от 0.50 лв. до 1.20 лв. за плащане и то само в Бъггария. Айде да гледаме реално на нещата.

2

Анонимен

преди 7 години

Аз не съм банков ексепрет, а обикновен потребител, банките са с главоловни печалби, не е трудно да сравним какви са заплатите в една немска банка със заплатите в България. Превод към България - 0 лв., от Българи за Германия има банки чиято такса е 25 Е, за по-големи суми нараства, ткаса вх. превод от бужбина също такса, такса да теглене на пари на гише, такса за внасяне, такса за погасяване на кредит ежемесечно дори имат някои банки. Затова в Бг просперират нсякакви гишенца за плащане на сметки.

1

Анонимен

преди 7 години

Ще се обединявате ами и офиси на банки ще затваряте щото сте по голи от Царя БНБ не е квото беше и никога повече няма да еБили стабилни много ясно че сте Стабилни приналежите на Международният валутен Фонд и Световната банка Обединяват ви Частници ще ви правят ТКЗС