10

позитано 20

преди 7 години

Тази е от младежката организация на БСП.

9

Анонимен

преди 7 години

Нема такова просто племе!!!

8

До 4

преди 7 години

Човек на всякаква възраст оже да бъде зимамен и да стане баламурник в твоите очи. Напълно възможно е и теб да те излъжат и тогава ставаш самия ти баламурник в собствените си очи. Между другото виждал съм го на практика - млади хора, които се мислят за много печени, после разказват как виртуозно са ги метнали. Няма човек, който да не може да бъде излъган.

7

Анонимен

преди 7 години

Интересно, излъганите по-млади, като тази жена, обикновено си мълчат и не се оплакват в полицията и не научаваме за тях. Точно затова се шири мнението, че само възрастни хора се лъжат, а всъщност се лъжат хора на всякакви възрасти.

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

На тази възраст очевидно няма достатъчно пари за операции или спасяване на роднини от затвор.Нищо, може да дойдат по добри времена

5

Анонимен

преди 7 години

Направо почвам да се чудя дали журналистите нарочно не ги измислят тези новини с цел да събират повече читатели. След всичко, което се изписа по темата просто не мога да повярвам, че още има толкова много хора, които се хващат! Та или журналистите правят свободни съчинения (дано да е така) или народът тотално, ама тотално е затъпял.

4

Анонимен

преди 7 години

Лошото е, че възрастта на баламурниците спада все повече. Ако до скоро жертвите бяха предимно в пенсионна възраст, то вече почнаха и доста по-млади хора да се хващат, което не говори никак добре за интелекта им. Защото ок, човек на 85 ще го извиниш, склероза, живял по друго време, ала бала... ама какво е извинението на тая?!Май гледането на много сапунки хич не влияе добре на интелекта!

3

Анонимен

преди 7 години

Време е да се направи сериозен анализ от психолози.(хората страдат от някаква фикция ли, що ли).Само по нашите географски ширини ли стават тези измами или и по цял свят.Да е на 85 години, ок. тази жена, ама на 47?

2

Боко

преди 7 години

Българинът се видя с пари и почна цирка.

1

БХК

преди 7 години

Скрьнза само 1000лв се е изрьсила