11

до бат Емчо

преди 7 години

Батка тя тази жена от ден на ден все по вече изглупява до вчера ни уверяваше че няма опасност за България от тероризъм .Днес се хвали за отличници че са задържали потенциален терорист Ходи я разбери.

10

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВИЯ ЦЕНТЪР ЗА ПРОПАГАНДА И АГИТАЦИЯ Е ПО ЖАЛЪК И ОТ БАЙ ТОШОВИЯ!

9

бат емчо

преди 7 години

Резултатите не са ВИДИМИ те са направо Очевадни.

8

МВР отличник!

преди 7 години

ИЛАТИ из Елховско да видите как се справят отличниците. Бусове, джипове, коли пълни с хора без документи си се разхождат без проблем. Тоя решил, че няма да го познаят ама сбъркал. Иначе щеше да си мине и замине

7

02.11.16.

преди 7 години

Много сте недоволни от ГЕРБ ама ще ви видим на изборите за кой ще гласувате!

6

Анонимен

преди 7 години

Тази Бъчварова още ли не е подала оставка?! Аз си мислех, че много отдавна е освободила мястото, което явно не е за нея.

5

Анонимен

преди 7 години

Резултата е видим - в София вече има райони, които се наричат "Малкия Бейрут" и "Малкия Багдад"Резултата е видим - 1000 лева издръжка за нашественик, а пенсията - 200 леваРезултата е видим - строим нови лагери за нашествениците в Елхово и СтранджаРезултата е видим - кандидатът на ГЕРБ за шеф на ООН Кристалина Георгиева е заявила в свое интервю през 2013 г., че няма проблем ислямските нашественици да "оправят" демографския проблем на България.ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!

4

Бай Ганьо

преди 7 години

Евала Бъчварова добре , че беше ти да оправиш нещата .

3

Анонимен

преди 7 години

Нямам си и най-малка идея какво прави още Румяна Бъчварова на поста вътрешен министър. Може би Борисов се страхува да я отстрани, за да не му падне скъпоценния рейтинг и да не лъсне провалът й. Тази жена я бива да говори и да списва документи, тя е канцеларско чедо. За вътрешен министър много по-подходящ би бил човек, който собственоръчно е в състояние да арестува и обезврежда престъпник и да е наясно с работата. Самият Борисов би бил далеч по-добър избор. На Бъчварова обаче не й е мястото там.

2

Анонимен

преди 7 години

Не знам с какво се справяте, Бъчварова, те си влизат като на парад в държавата. Ето тази нощ в гарата в Свиленград са намерени 56 парчета, твърдящи, че са сирийци.

1

дааааааааааааааа

преди 7 години

Тази жена нямали съветници дай кажат да не говори лъжи и глупости,ни я не пасем трева и виждаме че МВР не работи и там е пълен бардак......