62

Що?

преди 7 години

В България ако стане такава чистка, 60% от младите на възраст 14-24 ще бъдат избити. Тъжното е, че те така или иначе не са много...

61

анонимен

преди 7 години

До славянинГлупости не говорете. Това са глупости. България трябва да върви към толерантност.

60

анонимен

преди 7 години

Заради такива безумци, побъркани типове светът е в това положение. Втората световна война отдавна е преодоляна. Не може такъв човек да е президент на една нация.

59

славянин

преди 7 години

Дано и в България да се появи такъв ''Хитлер''!

58

Анонимен

преди 7 години

Меркел предлага убежище на всякакви индивиди, за които получи нареждане от САЩ. Наркомани, баба Меркел ви чака...в Дахау.

57

Някой

преди 7 години

Предлагам като му свърши мандата, да го извикаме и в България. Само той ще ни избави децата от тази сан.

56

Анонимен

преди 7 години

а геноцида срещу българите от крадливи и корумпирани политици ????

55

СС

преди 7 години

Човекът подхвана борба с наркотиците, корупцията и престъпността и веднага го сравниха с Хитлер?!Значи повече такива "диктатори" трябват на този свят!

54

Анонимен

преди 7 години

Човекът прросто реши да поведе реална и безкомпромисна битка срещу нарко-бизнеса в страната си и беше наречен от световните медии Хитлер!Знаейки кой контролира и стои зад така наречените "глобални медийни ресурси" се досещаме и кой контролира трафика на наркотици и наркобизнеса в световен мащабИ какво въобще е общото между борбата с наркобизнеса и социал-национализма???Кокто се казва - "Де го чукаш - де се пука!"

53

Анонимен

преди 7 години

Този "любим и умен" президент, само за няколко месеца, до там я е докарал с финансиите, че вече е почнал да продава земя на Китай или да я дава под наем за 120 години (!?).

52

анонимна.

преди 7 години

Лелеееее . Колко ли народ ще обеднее. Клапанчето ще спре да пуска

51

Анонимен

преди 7 години

Човекът няма проблем с наркотиците, човекът има проблем с липсата на образование, с алчността, егоизмът, ниското ниво на съзнание, слабата информираност, ниският стандарт на живот, мизерията, разделенията, илюзиите нямащи нищо общо с обективната реалност на космоса, манипулациите на правителствата и лъжите покрай това които да поддържат илюзията, с липсата на мъдрост, разбиране, състрадателност, човекът има проблем с егото си, не с наркотиците, те са последствие, резултат.

50

РОШКОКАПУТА

преди 7 години

НАЙ-ПЕЧЕЛИВШИЯТ БИЗНЕС ЗА САЩ, СЛЕД ОРЪЖЕЙНИЯ, СА НАРКОТИЦИТЕ, КОКАИН ОТ МЕКСИКО И ЛАТИНСКА АМЕРИКА И ХЕРОИН ОТ АФГАНИСТАН! САЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НАРКО-ДИЛЪР В СВЕТА, КАТО НЯМАТ ПРОБЛЕМ ДА ТРОВЯТ НАЙ-ВЕЧЕ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ЗАРАДИ ПЕЧАЛБИТЕ!

49

Анонимен

преди 7 години

Не е лесно да си ***, като си *** създаваш мн проблеми с начина си на мислене и действане, не осъзнаваш последствията, не виждаш рационално решаване на проблема, и всеки опит да решиш тези проблеми от простото ниво на съзнание на което си в момента води до създаването на нови проблеми, последствия, цикълът няма край, религиозните му викат карма, то си е *** физичен закон :D

48

Таня

преди 7 години

" по-добре дете наркоман, отколкото дете в гробищата. " - егати глупостта. Ами кажи го това на застреляните баба и майка от наркоманчето в София дето го издирваха

47

eve1

преди 7 години

Господин Родриго Дутерте ако се кандидатира за президент на България в предстоящите избори,с удоволствие ще гласувам за него !

46

до 71 Shopp

преди 7 години

Наркоманите за нормални ли ги имаш ?.

45

Анонимен

преди 7 години

Приятен човек, но никой няма допусне унищожаването на наркомафията. Най-малко в бивша колония на САЩ.

44

Анонимен

преди 7 години

До ShoppЕ, те и ловджиите, убиват за удоволствие, пък казват, че отстрелват вреден дивеч! То гъмжи от вредни сърни, зайчета, пъдпъдъци, яребици... Така че, трудно е да отделиш доброто от злoто. Но не наричаш ловджиите "гoвeда", нали?

43

Анонимен

преди 7 години

По добре един убит невинен от колкото стотици пуснати навън който започват да продават пак до гроб