35

Ура другари от ГЕБР

преди 7 години

Ае то май тотанло се върна строя от преди 1989г. То не бе единствена партия, то не печелят всичко и всички и винаги и магарета и т.н. А ние си мислим, че сме се отървали от комунистите чрез ГЕБР. А то те по големи комунисти, че и реваншисти комунисти даже.!!!!! а ББ де ли се бие в гръдите ....................Ужас, хора защо търпим това!!!???

34

Така е

преди 7 години

До ''най' Ааа, Фидоска е моята любимка. Жена канара. Къде я сложиш , все не става.

33

Отговор

преди 7 години

До АЛОО, герб ? 40 Ами Плевнелиев като е хубавец , защо не го приемате ? Евроатлантик и умен мъж. Пък сега олеее, няма подходящ човек за президент.

32

Пинчерите

преди 7 години

на пудела на Меркел...остана и някой йоркширски териер да вкарате в играта.

31

595

преди 7 години

и коза да излъчат за президент - ще спечелят... така са се окопали ... и с институции и с бизнеса който им шари по обществени поръчки, че няма отърване от тия... да раздават пликчета за повръщане на изборния ден

30

АЛОО, герб ?

преди 7 години

ВИЖДАЛ ЛИ СЕ Е Т.ДОНЧЕВ В ОГЛЕДАЛОТО , ТОВА ЛИ Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ ...Оти сЪ излагате?

29

V

преди 7 години

Димитър Николов ще е

28

ТОТЕВ ПРЕЗИДЕНТ

преди 7 години

ТОТЕВ ПРЕЗИДЕНТ- СПАСИ ПЛОВДИВ

27

''най'

преди 7 години

Най-големите убаФци са , Т. Дончев и Цачева .Представям си ги , в действие!?

26

българи юнаци

преди 7 години

Сигнали за съвместно управление ДПС разиграва отдавна .........Доган и ДС създадоха и подпората Патриотичен съюз ,с който на практика ще бламират БСП .Така с разцепен РБ и със слабо БСП ще имаме ГЕРБ и Доган с театрото -Патриоти в опозиция.

25

помнещ

преди 7 години

ГЕРБ има проблема на СДС 2000 г .Тогава Костов на практика нямаше алтернатива и единствен носеше партията на гърба си .Не можеше да се излъчи друг ...Отделни котерии разцепваха СДС ,мразеха се един друг и тн .Оядени с властта ГЕРБ напомнят това.Е,Борисов не може да представи никой освен себе си на изборите ,затова ще загубят президентството . За по - нататък не ми се мисли ,днешния Бойко е готов за разлика от Командира и с Доган и със слугата му Сидеров да влезе в коалиция ....

24

анонимен

преди 7 години

15 мушмороци *** на вожда са се запъъътили към Дондуков! Но кой ще стане поредното магаре посочено от величайшия още не се знае,или се знае но и наредено да се мълчи. Ще видим кого на 2 ще погали по *** светейшеството -кой ли ще бъде помазания слуга.

23

ср

преди 7 години

Избори ГЕРБ са ги загубили отдавна.Може би още 2014 или 2015.Но ГЕРБ 2 не стават за нищо .Преди Борисов поне беше безкомпромисен .Днес се оплете с реформатори ,патриотари и десари .Затова и елегантно ще бъде бит на изборите от Радев.

22

на този фон

преди 7 години

Д.николов е най-разумонот - като че ли в Бургас са доволни от него - над 60 процента, градът се развива и исвоява мноог европейски програми.не е идеалнията кандидат, трябавше човек който да разбира от сигурност или поне от дипломация, но ако това е най-доброто, николов е по-добро от останалите.

21

Анонимен

преди 7 години

дончев се идъни яко с организацията на миналиет избори, като кмет е имало яка корупция при него.Цецка цачева - партийната лелка, която наказав непослушните да стане Президент? мислех че не може по-зле от "ястреба" плевневлиев, но явно може. Да ти сложат една бивша партийна секретарка за Президент -представяте ли си как ще се изложим пред НАТО, САЩ и ЕС?Фандъкова - столица е дупка до дупка, строи се без всякакав мисъл и после отново се повтаря. Няма грам сигурност в София.

20

Анонимен

преди 7 години

Цветанов си Свеце до 4 - Цачева, фандъкова, Д.николов и Дончев.От слухове знаем, че ако е фандъкова, Лиляна павлова ще бъде изстреляна към кметския стол. (господ да не дава)От тези кандидатури най-разумнаизгелжда кандидатурата на Николов, а най-неразумна - на Цачева. дончев също е провален кандидат, макар и не толкова като Цачева, а с фандъкова поне няма да се червим, но пък ако остави Лиляна павлова на кметския стол по-добре да не става от него.

19

домашни любимци

преди 7 години

И четиримата са подходящи. Домашни любимци на пожарникаря, лесни за гледане.

18

маде ин Булгари

преди 7 години

И четиримата са много подходящи. Обтекаеми, безгръбначни, слузести като риби, лесни за отглеждане, винаги верни на пожарникаря.

17

Те ли

преди 7 години

На кой му било противно статуквото .На Бойко или на Каракачанов с рентиерска дейност за милиони .Или на Сидеров с телевизия и парламентарна агитка .Милионера Симеонов , и на него ли не му е удобно статуквото или на Божидар с 3 милиона бюджет на НИМ(колко паметника може да построи) .Напротив - те са статуквото и единствено властта ги възпроизвежда и брани това статукво .Единствената им цел - до Бойко , не са по - различни от реформаторчетата.Останалото в БГ ли - Динко ,медийки и Лудогорец.

16

проктолог

преди 7 години

Фандукова не можа да запълни дупките по софийските улици. Сега пожарникарят я праща да пълни дупките в неговата, провалила се, политика!