5

Анонимен

преди 7 години

Вие още ли не сте разбрали, че във съвременните ваксини няма живак? Имало е в тия, дето са ги слагали на майките и бащите ви, ама нищо не им е станало, освен че са гласували за бай тошо, други личностни изкривявания при тях не са се проявили.

4

Анонимен

преди 7 години

Във всички държави първата ваксина се прави след 2 годишна възраст. Само в България се прави в първите 24 часа след раждането. Няма такава държава !Шизофрения, аутизъм, ракови заболявания. Не ГМО храните са виновни за раковите заболявания при децата - на 2 месеца бебе с рак ?! Какви ГМО ?! Ваксините са причина за това !

3

si kaem

преди 7 години

четох, че новородените нямат още напълно функциониращи жлъчка и черен дроб, за да се справи тялото с интокцикацията от живака във ваксините. И тялото "складира" отровата някъде... но често за сметка на някоя функция в мозъка или пострадва имунната система на детето. Та вече доста информация има за вредата от СЪВРЕМЕНнИТЕ ВАКСИНИ.А съвета ми към ордителите е: Информирайте се и бъдете мнооого критични в преценката си! Може да разпитате родители на деца аутисти, дали това решение е съдбоносно!!!

2

i'm

преди 7 години

Ваксините са спасили много повече хора, отколкото са убили.

1

Анонимен

преди 7 години

Всички сте ваксинирани бе шматки такива! Вие и вашите родители!