20

хммм

преди 7 години

Тези вашите мaстурбации и oргазми всеки ден в новините що не ги изместите в някакъв раздел за над 18 годишни незнам. На човек да му се доповръща понякога, съвсем "европейски" я подкарахте.

19

Good

преди 7 години

Няма нищо по хубаво от footfetish който не го е пробвал не знае за какво става на въпрос

18

ViP Fetish

преди 7 години

Всеки човек си има fetish,ама всеки !Имам един приятел който обича да го лъска докато ..укат жена му,странно,но :)Аз примерно празня манивелата докато жена ми си играе с вибраторЪ...ко да прайш..съдба:)

17

Таню

преди 7 години

Абе, вече си го казваме право куме в оки... Нема ли кой да и надере кaтерицатa на пусто Михаелче. Само там и е акъла от години вече...

16

Анонимен

преди 7 години

когато човек гледа порно дълго време сигналите в мозъка се подменят, след което не може да се възбуди от реална жена..решението - 6 месеца без оргазъм, порно, дори и секс с реален партньор и мозъка се "рестартира"така се лекува слаб член, днес масово мъже в 40-те 30те, че дори и 20-те не могат да го вдигнат..

15

Анонимен

преди 7 години

На мен ми е странно, авторката откъде има такава информация, че да я напише тук!? Явно е личен проблем. С партньора ли са поставени пред, това изпитание? И тя сега чете, личностните преживявания на всеки.

14

Анонимен

преди 7 години

Абе докато не пропълзи питоня в задното огнище на партньорката, другото е за аматьори!!!

13

Анонимен

преди 7 години

До 12Някои хора нямат задръжки.

12

Кандидат

преди 7 години

Мише да вземеш да се омъжиш та да спреш с шантавите статий.

11

Solar Power

преди 7 години

Лъскайте сабите :)

10

Емил Николаев

преди 7 години

....Информация за ненормалници и извратеняци...

9

Анонимен

преди 7 години

"На по-високо ниво". За жена която води редовен полов живот е същински ужас. Авторката, ако ти си на мястото на Жена му дали ще си щастлива, задоволена пълноценна Жена? Да имаш мъж и да не може да те задоволи. Това е Божие наказание за Жената. В повечето случаи Жените си хващат друг и аре Чао, мой! Ако, трябва да и на прави бебе, как ще стане с туй "високо ниво" , яко е на искрена и лична и говори и.. Само със себе си!? На теб автора ти е забавно, но някои хора имат същински сериозни проблеми.

8

Онан

преди 7 години

Мастурбацията без партньор няма аналог :)

7

Анонимен

преди 7 години

Те партньорките на такива мъже знаят, теста за чувственост на члена. Лекуват, здраво! Така наречените, верни сексуални знахарки.

6

Анонимен

преди 7 години

До 5Щях да ставам сексолог :-) :-) :-)

5

Анонимен

преди 7 години

Високи и ниски килограми, диабет, подагра, високо кръвно. Причини. Но, има минерали, витамини гелове и кремове. Това нещо се оправя!

4

Анонимен

преди 7 години

Ако маструбира на сухо и прави агресивен секс на сухо. Няма възбуда, няма удоволствие. Протрива се. Тесни панталони, спират притока на кръв.

3

Анонимен

преди 7 години

Прекомерната мструбация, води до пристрастване. След това става трудно облекчаването или не способен да отделя семена течност, без маструбация. Получава се секване. Все едно се прекъсва, докато уринира. В един момент, става неволно. Така мъж нормален секс прави, но стигне ли се кулминациятацията, трябва да му е в шепата. Ако ли не секва се. Като се секне неизпитва удоволствие от самия секс и облекчение. Това води до загуба за желание за секс. Губи чувственост.

2

Хой Еврогейски

преди 7 години

Никакво **не, само тепаш язовецо и драпаш катерицата. И гледаш!

1

Анонимен

преди 7 години

Това е за партньори, които са били милиони пъти зедно.! Нямат тайни, един от друг задръжки. Изпитват дълбоко уважение един към друг, обич привързаност14 часа. Това е себеотдаване! . Тези партньори си знаят всичко. Правя всичко. Говорят и преоткриват себе си. В любовните си игри.