6

Анонимен

преди 7 години

Еееегааати брадата!!!Аз трябва да не се бръсна една година да ми порасте такава... че и толкова гъста, едва ли :-(Да не говорим че до 40 години почти нямах мустаци - все едно нещо съм се изцапал с нещо под носа. Махах го с ножче на сухо веднъж на няколко седмици.Как ги вади тия мустаци? Е не всички можем. Едва ли някога ще мога, уви... да ги направя толкова гъсти.

5

Професор

преди 7 години

Аз също имам брада но отзад. Не я оформям.

4

Анонимен

преди 7 години

Ама..... Боже, не понасям бради, в каквато и да е форма! Мъжествени били..... как ще целунеш мъж с брада, като ще си избодеш лицето??! Сори, но не ми харесва и не е хигиенично някак си.... Трябва да обожавам мъжа, за да привикна да го приемам с брада. И окосмяването по гърдите, показващо се под ризите, не е много естетична гледка за някои жени...

3

Обичам Мел

преди 7 години

Това е Мел Гибсън, бе, как не можахте да го познаете? За жалост с брада е доста състарен, някак си не му отива тази "дядовска" визия на лазурните му очи.

2

Относно съвет №3

преди 7 години

Значи, брадата да се миела с шампоан веднъж на две седмици!!!Човекът, който си е пуснал брада, толкова рядко ли трябва да се къпе? Или може да се къпе редовно, но трябва да си слага брадата в непромокаем плик, за да не я намокри?Ще се храни значи, няколко пъти дневно, трохи и частици от ястията ще попадат в брадата му, но той ще я мие с вода и шампоан само веднъж на две седмици?!Моля, такива мъже да не ме търсят!

1

Анонимен

преди 7 години

Този Миленко от БЮРМ ли е ? ...