64

пенко

преди 7 години

Точките по-долу заместват определения за "свободна жена" и "променен мъж"

63

Аха

преди 7 години

И в страните,които създадоха тази война и разрушиха Сирия,Ирак,Либия, дума не се обелва за вина,просто се пуска една димна завеса със стандартни пропагандни обвинения, и се пускат за задължително публикуване в казионните и продажни медии в страните,които владеят.Не виждам нещо различно.

62

Боби

преди 7 години

До SandoАко говориш за Катин може да се спори доста по въпроса - намери си в нета книжки от съвременни автори и ще се убедиш че около Катин и 22000 Поляци загинали там има МНОООГО ама много неща които не се връзват.Най-простия ФАКТ който никой не го отрича но който задава много въпроси. Гобните могили са намерени на територията на Пионерски лагер който е бил действащ до 1941 а самото клане е датирано от 1939. Две години пионерчетата са играели върху няколко могили с разлагащи се трупове???

61

Sando

преди 7 години

До Боби. Не знам какво общо имат католиците в Полша, но знам че втората световна война, братушките избиват 22 хиляди полски офицери без съд и присъда един по един, а за да подчинят Украйна им изнасят житото. По времето на тая зима е имало канибализъм, за да отселеят.

60

Боби

преди 7 години

До Sando 63Сандооо научи си историятая - АРХИ ВРАГА на всички Руснаци е ПОЛША. В момента в Украйна управляват хора от Католическата западна Украйна които между другото се родея с Поляците.

59

Анонимен

преди 7 години

Ако САЩ-ките ТВ-та показваха страните където бомбят и убиват милиони хора, че то нямаше да им остане програмно време за нищо друго.

58

Sando

преди 7 години

Замислете се защо два славянски народа (Полша и Украина) ненавиждат руснаците, отговора се крие назад в историята, и на нас са ни правили доста мизерии, но 45 години руска пропаганда си върши работата и днес. Искам да кажа, че за да постигнат целите си, са много брутален народ.

57

Анонимен

преди 7 години

Разбира се град който е крепост на терористите трябва да бъде сринат със земята. И да има жени и деца те са на терористите. Същите тези деца са обучени да режат глави да застрелват хора в упор още от 5 годишна възраст. Навремето много руски войници бяха убити в афганистан именно от такива деца защото не са предполагали че детето може да го застреля в гръб без да му мигне окото. Самите деца не осъзнават какво правят защото имат подкрепа на бащите си терористи и те мислят че това е правилно.

56

Анонимен

преди 7 години

Америка е люлка на някаква псевдодемокрация.

55

Анонимен

преди 7 години

Това че американски медииразпространяват лъжи неозначава че трябва да имвярваме.Който иска да станесмешен нека да вярва.

54

Да го кажем направо

преди 7 години

До Анонимен----- 71...ти май си вярваш-или просто повтаряш американските лъжи??? А ти май забравяш че САЩ са избили милиони хора по цял свят точно заради различното им мнение....при това с използване не хим.оръжия и бомби с обеднен уран.....По твойта логика,досега трябваше да свалят всеки един американски президент че е диктатор и тиранин.....Или викаш за американците може..........

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69Май удобно забрави че Асад изби стотици хиляди от собственият си народ, само защото имаха различно мнение, а ?

52

Анонимен

преди 7 години

Руснаците ще си платят за всичко. И за убийствата извършени от тяхната армия в в Сирия, и за убийства извършени в Украйна и за сваления пътнически Боинг! Народ, който си затваря очите и приема всички тези убийства за нещо нормално ще пожъне това, което е посял!

51

Анонимен

преди 7 години

Е да ама американците подкрепят опозицията съставена предимно от различни видове престъпници с оръжие и пари.Нали Асад ги покани на избори?Не искат.Изтупа се някакъв канибал опозиционер демократ и обяви,че ще изяде сърцето на Асад докато още бие.После отиде и взриви няколко жилищни сгради.Тва ли е мирната демократична опозиция?В САЩ такъв ще го застрелят за 5 секунди.

50

бг

преди 7 години

Ами щото нямат мигранти.Бомбандират както янките пък не вземат никой.Ние го отнасяме.

49

Анонимен

преди 7 години

Евреска ***

48

реалито е такова

преди 7 години

На този който е написал тази статия ще му кажа само едно--да си пусне няколко руски телевизии и да види дали няма дебати....просто от интерес.И тогава да пише измисляците си тук.В техните телевизии има дебати на които канят журналисти и общественици от цял свят и даже от Украйна.Гледайте например Салавьов...в Тубата го има....Че вече ми писна от "демократичната" ви пропаганда--надминахте и ***.....

47

А1

преди 7 години

Сирия? Не, хората в Русия не говорят за това.---------В Русия не само говорят и показват какво се случва в Сирия, но знаят и кой стои зад това което се случва там!

46

до Симеон

преди 7 години

И кой започна войната в Южна Осетия???Кой започна обстрела на спящото мирно население в Южна Осетия с РСЗО "Град"???Кой атакува руските миротворци на границата между Южна Осетия и Грузия???Дори ЕС и ООН обявиха и признаха кой е агресора!Само FOX News и Маккейнне го разбраха!

45

Симеон

преди 7 години

Първата въоръжена намеса на Русия извън границите й от изтеглянето на съветските войски в Афганистан през 1989 гА войната в Грузия в нейните граници ли беше?