56

за демократите

преди 7 години

Вот какие слова Ванги о Владимире Путине и России записал советский писатель Валентин Сидоров , дважды встречавшийся с Вангой в 1979 году: Все растает, словно лед, только одно останется нетронутым слава Владимира, слава России. Слишком много принесено в жертву. Никто не сможет остановить Россию. Все сметет она со своего *** и не только сохранится, но и станет властелином мира.публикувано е 1996, 4 години преди Путин да влезне във властта...Слепите прогледнаха, само тъпите НЕ

55

наплюйте Ванга

преди 7 години

През 1979 година казала, че "се топи дори и лед, но само едно нещо ще остане остава непроменено - славата на Владимир, славата на Русия. Той успява да отстрани всичко от пътя си и ще стане господар на света" ... Русия отново ще се превърне в империя!По това време рядко, употребявали думата Русия - всички я наричали СССР. На кой Владимир това, остава загадка. Тълкуватели на нейните пророчества посочват трима. Средновековният руски княз Владимир Долгоруки, Владимир Ленин и Владимир Путин.

54

Анонимен

преди 7 години

сосорските подмадурковци се подсичат но и техния ред идва, всички ще дават очет пред народния съд

53

Анонимен

преди 7 години

да почне да подготвя дъщеря си за поста....

52

Анонимен

преди 7 години

Ако някой не е знаел или не е вярвал КОЙ е терориста 1 на планетата Земя, да чуе Джон Кирби - официален представител на САЩ от снощи.Терористични Заплахи към държавата Русия - това си позволяваше само ИДИЛ.

51

Анонимен

преди 7 години

Путин е бил(силно впечатлен) от коментарите и мненията на евроатлантическите триполови прасета ,дето са на копанята на Америка (за ) България и сега след като е (прочел и разсъждавал ) върху коментарите им ,дилемата на Вовка е сега в кой крачол да си го премести.

50

Анонимен

преди 7 години

ВСИНСТВЕНАТА ДИЛЕМА ПРЕД ВОВА Е КОЕ КОПЧЕ ПЪРВО ДА НАТИСНЕ ,ЗАЩОТО АКО Е ЛЯВОТО ЩЕ ЗАМИНЕ ИЗТОЧНОТО КРАЙБРЕЖИЕ И ЕВРЕЙСКИЯ НЮ ЙОПРК,А АКО Е ДЯСНОТО ОТИВА ЗАПАДННИТЕ КРАВАРСКИ ОБОРИ-ЩАТИ .ТОВА МУ Е ДИЛЕМАТА НА ВОВА,А НАШАТА ДИЛЕМА Е КАК СЛЕД ТОВА ДА СЕ РАЗПРАВИМ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ТРИПОЛОВИ *** ЦАПАЩИ БЪЛГАРИЯ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ .

49

Анонимен

преди 7 години

Путин, зарежи ги тези дилеми, ами кажи кога ще си прибереш обратно руските мизеpници дето ги наплоди из България?

48

Анонимен

преди 7 години

boiko ima poveche mandata ot Putin

47

Анонимен

преди 7 години

Путин пред дилема: В мавзолея или при Немцов !

46

Анонимен

преди 7 години

ОставетЕ ПУТИН КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА НАС-КАК СМЕ ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ ??

45

До 67

преди 7 години

Чета ти глупостите и се чудя дали живеем на една и съща планета?За Сащ и тяхното отроче Идило да кажеш нещо или все Русия ви е в главата,кой кво направи Путин виновен?Барем да ви плащат за глупостите къде пишете,ако ли не сте за посмешище...

44

Анонимен

преди 7 години

Кравите пред дилема Путин си знае работата

43

567

преди 7 години

Източник Ройтерс - само това е достатъчно за да е ясно съдържанието!

42

Разбирачев

преди 7 години

Мине немене 2 дена и публикувате поредната просторна статия за Русия,с един и същ подтекст а и надтекст. Дано поне взимате по някой лев,щот ако го правите от чист журнализъм говори зле за вас. Няма да свалите Путин с публикации в нащи а и в руските медии.Рейтинга му е 80% не защото е хубав и обичан.Просто руснаците видяха и осъзваха какво се случва със страни където т.н. демократични революции победят.Украйна,Грузия, целия близък изток та даже и България.Хората предпочитат деспот пред анархия.

41

anoniemn

преди 7 години

Проблемите на Русия са най-вече поради спада на цените на нефта и газа, които достигнаха десетгодишни минимуми, но вече отново се покачват, което ще доведе до нов техен максимум между 2018-2022 г. и до нов икономически бум за Русия, която се подготвя за това отсега.

40

до 50

преди 7 години

Плевнелиев

39

Анонимен

преди 7 години

През 1913 г. Романови честват пищно 300 г. управление на династията. Всичко е прекрасно, народът обича царя, царицата, престолонаследника и княгините!След 5 г., през 1918 г. всичко е рухнало , а от Романови не е останало нищо!Путин не е нито Петър Велики, нито Екатерина Велика!

38

Анонимен

преди 7 години

Русия е примитивна и технологично изостанала държава ! Единственният начин да я забележат е като създава и поддържа тероризма в цял свят !!! Русия в злобата си към ЕС поддържа Асад , подкрепя терористи и бомбардира мирни сириици с цел да дестабилизира Европа с бежанци !!! Но коварството е в това че по този начин пречи и на тръбите от Египет и Израел и други източници на газ да достигнат ЕС !!!

37

за 64...

преди 7 години

"БРАВО"....но , не за дълго....ха,ха,хааааааааа