75

ЦАРЯТ ????

преди 7 години

КАКЪВ Е ТОЗИ ЦАР В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ?!АВТОРА НА СТАТИЯТА ТРЯБВА НЕМЕДЛЕНО ДА БЪДЕ ЗАКОПЧАН!КАКВИ ЦАРЕ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА?!БАНДИТА ОТ СНИМКАТА ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ЗАКОПЧАН ЗАРАДИ ИЗВЪРШЕНИТЕ ОТ НЕГО "ПРИВАТИЗАЦИИ" НА ВИВАКОМ , ЕРП-та , ФАРМАЦЕВТИЧНИ ЗАВОДИ , АНЕКСИ ПОДПИСАНИ ЗА "АМЕРИКАНСКИТЕ" МАРИЦИ ...ДО НЕГО ДОСТОЙНО МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ И ПЪДАРЯ НА ЦАРЯ, КОЙТО СЕ УПРАЖНЯВА ВЪРХУ НАС В УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА

74

Анонимен

преди 7 години

Комарджията сигурно е заложил на Бокова. Сега го е яд за загубения залог.

73

Анонимен

преди 7 години

От кога мнението на крадливия, лъжлив старец е меродавно? "Вервате ли му"???

72

Анонимен

преди 7 години

Резилът с кандидатурата на Кристалина е пълен! Ама защо да не поставим един рекорд на Гинес, като изпратим още няколко нашенки. Например - Лили Иванова, Софи Маринова,Преслава, Черната Златка. А защо не и Десислава Атанасова - ум е това, Сократ в пола! Или Искрето - ще ги шашне!

71

Анонимен

преди 7 години

До FSBБрилянтна мисъл, умното на мама! Ама знаеш ли, че НКВД е съществувало до 1946 година? Кристалинчето даже не е било планирано тогава. А ти си грешка, независимо дали си планирано или случайно си се пръкнало.

70

Чезаре Ломброзо

преди 7 години

Точно, 73.Чиста антропология и теория за Престъпния човек. Хайтов също го е забелязал, когато описваше един от екзекуторите на ВМРО - Малки, ръце, къси пръсти, уста като кокоши гъзс и т.н. - касапин.

69

Анонимен

преди 7 години

Меленко Недоделковски - ,,Бугарите са дженталмене! Играт честно, спор нема!''.

68

FSB

преди 7 години

Ся да си признаем истината! Ирина е кандидатура на КГБ, а Кристалина - на ГРУ и НКВД! Както в оня виц - наближил Ленинският съботник, дошло време да се мете и копа и всички в Гестапо си признали, че са руски агенти..... агент Валтер Шеленберг

67

Шоуел

преди 7 години

*** това не е прецедент в нашия манталитет бе, другари от Партията на ЦЦ. Само преди няколко години ЦСКА се класира за ШЛ. Да, ама йок! Налазиха ги някакви бутраци, извършиха одит и се доказа, че ЦСКА не се е изплатило към В и К, когато след тренировка и мач футболистите вземат душ. И в ШЛ пратиха Крест., тоест - Левски. Но тогава и Господ се ядоса, а още повече БАТЕ Борисов ли беше, Олимпия - Любляна ли, Апоел ли...То да е един резил, че да ги помним.

66

Анонимен

преди 7 години

В Тиквостан не е важно какво е казал царя, а Падаря! Същият, който царя назначи едно време да си развява шлифера и трупа рейтинг като в едно и също време лично и на място ръководеше акции на МВР във Варна и Благоевград. Стреля с гранатомет, няколко знакови престъпни боса, бивши негови колеги бяха отстреляни като зайци.

65

Анонимен

преди 7 години

Тази мумия докога ще се обажда!

64

Анонимен

преди 7 години

Мойта жена е доста проста и безграмотна.Покрай тази излагация с ООН и тя се загледа в телевизора и ме пита коя от двете дами е дъщерята на комуниста - палач. Питам я коя изглежда като дъщеря на убиец, Ами - тази по ми прилича на *** - сочи Крстелина. Другата изглежда по изтънчена. Факт!

63

Анонимен

преди 7 години

Еми другарю *** той заедно със *** почти я унищожи, ти забрави ли че тоя *** беше премиер и замина и БТК и енергото и горите и хилядите заменки и какво ли не

62

TOP SECRET

преди 7 години

Ако съм на Царя на местото ша унищожа таа Държава за дето са били изгонени цялата Царска Фамилия , нагло племе нагал народ

61

Анонимен

преди 7 години

Спор няма, че Борисов направи мега гаф, но човека е ясно, че не може да мисли, жбаче супер се изнервих, че след такава обида Бокова не се отказа и дега дефакто сме с двама кандидати, излагацията вече е тотална. До кога ще им берем срамотиите? В момента и Бокова ми опротивя и Кристалина! Имах много високо мнение за нея обаче сега ми се срути в очите, предполагом, че и на цяла Европа. Срам от нашите политици у нас а вече и по света. Угас, как пък един с 2 грама мозък не стана политик?

60

ЦАРИСТ

преди 7 години

НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО Е АБСОЛЮТНО ПРАВ. ДА СМЕНИШ КОНЯ ПО ВРЕМЕ НА ГОНКА Е ГАРАНТИРАНА ЗАГУБА.

59

Анонимен

преди 7 години

Е какво величество е тоя долен комарджия, баща му сигорно се обръща в гроба. О забравих ми то заради *** цар Борис няма и гроб. Е не че на тоя му пука много

58

софианец от Раковска

преди 7 години

Благодарим Ваше Величество! Благодарим!

57

абе

преди 7 години

Тоя пък сминдух къде го извадиха от нафталина...

56

Анонимен

преди 7 години

До анонимен - ...с този жест георгиева ми падна в очите..."това, което е станало с Георгиева в очите ти, е направо световна драма.