112

СС

преди 7 години

Добро промиване на мозъци им спретват на руснаците отново. :(

111

Анонимен

преди 7 години

страхотна статия! Нямам търпение за още подобни новини!

110

Боби

преди 7 години

До 148Абре Умнико ти знаеш ли как се отнасят ХАмериканските войски с местните дори съюзници. В повечето случаи ако направят зулум местните и да ги хванат не могат да ги осъдят. Само военната прокуратура и съд на САЩ имат права. Друга Юрисдикция не признават(когато са разквартирувани във военна база в съответната страна)Знаеш ли този принцип колко Хамерикански И_диоти е спасил.Русия предаде своя И_диот на местните да го съдят нали?

109

Анонимен

преди 7 години

Ржев 1941-1943 - жертви от руска и немска страна - 2 000 000 убити!!! пак ли? миротворци!

108

чук и сръб

преди 7 години

Боже, колко мъка има на този свят, боже!

107

Аха

преди 7 години

На руснаците оръжия и война им дай! Целия им живот се върти около това! Но иначе като се видят с пари и бягат да живеят на Запад! Ха ха...

106

путин зоофил

преди 7 години

Путин забрани гей парадите в Русия.Това е само една от причините за големия вой на евроатлантиците.----------------------------------------------------------------------------------------------------- ама русия е разрешено зоофилията азиатски цености на восточната орда..ха.ха

105

ПУТЯ ХОДЕЩИЯ КЛИТОР

преди 7 години

РУСКАТА АРМИЯ ВЕЧЕ Е АРМИЯ ОТ ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ."Руски военен, който беше задържан в Армения, призна, че е убил 6-членно арменско семейство,"... само това ли ? Има стотици примери.

104

рядовой

преди 7 години

СЛАВА РОССИИ !!!

103

Анонимен

преди 7 години

Цъкни в гуглето: гейпарадь в Москве и виж колко ги е забранил и какво става въпреки забраната.

102

До 157

преди 7 години

В контекста на изнесените данни излиза, че най-грандиозният гей парад се провежда на 9 май....хахаха

101

Анонимен

преди 7 години

Руснаците това не е народ в конвенционалния смисъл на думата, а ***, в която се откриват ярко изразени животински черти. Това с пълно основание се отнася, както за населението, така и за армията.

100

Анонимен

преди 7 години

Ако беше толкова яко да си руснак българките масова щяха да пристават на руснаци, а нямаше да се налага солдатите да безчинстват и да изнасилват. Масовите случаи са точно обратните-рускините дават мило и драго да вземат българин и да избягат от кочинката. Множеството *** у нас са точно от български бащи и майки рускини.

99

пить надо меньше

преди 7 години

В Москва процъфтяват гей-екскурзии във военни части, сред проститутките генерали и служители от ФСБ По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнесКак се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от герои и освободители?ХА..ХА..ХА.ХАСитуацията в руската армия напомня на животинската ферма от произведението на английския писател Джордж Оруел, ХА..ХА Гладни, недоспали, пребивани от офицерите и останалите войници, възможно, дори занимаващи се

98

Анонимен

преди 7 години

Според последните резултати, Русия е на последно място по ефективност на здравната система. Това предполагам не е толкоз яко като руската армия ?

97

володя улянов

преди 7 години

ми като са по-яки да ги пуснем пак в България. Както предишният път ще сложим руски войници пред народното събрание.

96

смях в залата

преди 7 години

Като ги знам колко са пъзливи. От личен опит. Просто големи фукни. Но така или иначе изводът е че и ние трябва да наблегнем на военноприложните спортове. Няма нужда всички под строй, но тези които проявяват интерес трябва да имат възможност. Защото който не храни своя армия - храни чужда.

95

Иригатор

преди 7 години

Какво значи това ? .... "Да бъдеш истински руснак"....? ? ?Всъщност кои граждани от РФ,са руснаци ? Тези около Москва се наричат ,,Московци'', Тези под Москва се наричат ,,Българи'' , А тези над Москва се наричат ,,Германци'' ,всички останали са с дръпнати очи, или арабски произход. И в краят на краищата,колко още години трябва да чакаме докато си купиме от книжният пазар книгата за създаването на Русия,от кои народи е създадена,и на чии територии е създадена ? И кои е първият техен Цар

94

Анонимен

преди 7 години

..."Същевременно расте и броят на руснаците, според които враг заплашва страната", отбелязва тя...Ъхъъъ- враг.. в гащите :) Кой ще е луд да се занимава с русия- достатъчно е да се създаде такава обстановка, че г%зпром да е на загуба и в невъзможност да пласира руския природен газ в Източна Европа и русия сама ще се предаде! Умрял някой точно да завладява точно русия- с нейния суров климат за нищо не става! Проблемът е друг- че русия прави всичко възможно да окупира съседни държавни територии.

93

Анонимен

преди 7 години

140- И дайте сега заради страха на един диктатор да оправдаваме надигането на руския националсоциализъм в русия и възраждането на руския хитерюгенд?