8

kokospa

преди 7 години

То вие сте свикнали ...през задният вход !Още от времената на дружбата с ДПС!Явно на Марианчето(пиар на Гоце)ще и за пръв път!

7

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzПрав си, но те и лидерската среща я обявиха през медиите.

6

Анонимен

преди 7 години

Политически игрички на дребно в стил "Ти мен уважаваш ли ме?" СМЕШНИЦИ! Крайно време е да оценявате предложенията не по кой те е "уважил" или кой го излъчва, а по СЪДЪРЖАНИЕТО!!! Стига вече "каквото каже 'бащицата' ". Писна ми от послушни коне с капаци (независимо дали са АБВ,БСП,ГЕРБ,РБ и прочие кратуни)

5

ognyanz

преди 7 години

Искането на АБВ за лидерска среща е съвсем оправдано. Политическо единодействие не се постига чрез контакти през медиите.

4

Анонимен

преди 7 години

До Ото Фон КонКои *** имаш предивид - тия във властта, или ония в подножието, гледащи нагоре?

3

Анонимен

преди 7 години

Ако Калфин беше истински дипломат, вчерашният шамар, който ГЕРБ заби на България трябваше най-добре той да го схване. Но елемента на нагаждация в родната дипломация е водещ. Нали до вчера управляваха заедно?

2

Алекс

преди 7 години

Тва тяхното избива на турска сапунка вече. Народното събрание стана бетер детска градина...

1

Анонимен

преди 7 години

При положение, че управляващите направиха за смях и резил страната, не е ли въпроса за вот на недоверие по-голям от честолюбието и междупартийните дразги? Според мен, доверието към вас влиза и излиза и през двата входа. Но това се вижда накрая пред урните.