9

?

преди 7 години

В коментар 8 какво е заменено със звездички?Да не би тук вече да се счита за неприлична думата, с която се обозначава четириного и опашато, лаещо същество?

8

Анонимен

преди 7 години

Тези са по- зле и от ромите!

7

мда

преди 7 години

толкова мнго хора чакат за осиновяване,защо просто не са го дали ... а са се опитали да го убият горкото детенце. Че и сега ще се почне едни психолози да я убеждават да си гледа децата и тн. а като капак може да отидат в дом БЕЗ правото да бъдат дадени на хора които чакат детенце, защото тази няма да иска да си "отстъпи" правата... тъжна работа особено когато имаш поглед върху нещата.

6

Анонимен

преди 7 години

Жалко за детето. Като не го искат, можело е просто в родилното да подпишат документ, че го дават за осиновяване, а не да го захвърлят по градинките. При наличието на толкова бездомни ***, дори не ми се мисли какво би могло да му се случи... Добре че се е разминало само с настинка и дано има късмет да попадне в добро семейство, където ще се грижат за него и ще го обичат.

5

бла,бла

преди 7 години

Номер 3, а къде заслужава да расте? Къде е здравата среда? Аз израснах пред постоянни побойща и караници, и какви ли не други простотии. И какво? Вероятно би било по-добре да ме дадат в някой дом, или на някоя гей двойка? Предпочитам си тия родители, колкото и зле да са били в някои аспекти.

4

Анонимен

преди 7 години

този да е дядо на детето?

3

Объркана

преди 7 години

"Мъжът на 32-годишната Цветанка, която изостави бебето си в столичния квартал "Обеля", се притеснява социалните да не вземат по-големия му син Иван." Нали родилката беше на 22, сега пък пише ,че е на 32....

2

Анонимен

преди 7 години

Заслужават да им го вземат, никое дете не трябва да расте в такава нездрава среда.

1

Анонимен

преди 7 години

А кой ще сложи ценза ... може и ти да си сред 3 милиарда !