155

гого

преди 7 години

Някои хорица които в сънищата си ни купуват мислят че сме на тяхно дистанционно управление...

154

зад кулисите

преди 7 години

Наглата буля Кристалинка работи за Гутиереш. Като го изберат, СВЕТИНЯ МУ ще вдигне кръвното и ще се опита да отфутболи външния министър. СЮ обаче е козяшко човече. Та като не стане работата СВЕТИНЯ МУ ще напопърджа всички и ще иде да играе мач.

153

наблюдател

преди 7 години

Мен лично не ми харесват и двете. Прблемът е че на П му трябва марионетка в ООН, тъй като среща силна опозиция, а Украйн е на дневен ред. Всъщност само по аналогия, защото Георгиева е в ЕС ни кара да си мислим че има разлика. Мен много ме притеднява че тази рокада е замислена отдавна за в случай че Бокова срещне съпротива.

152

Анонимен

преди 7 години

Кратък ликбез:Бокова е от "обединената комунистическа буржоазия",ръководена от англоамериканския клан Кобурготски- Живков!Сталинка е соросоидалка от същия клан и чираче от "околовръстното" на Световната банка.През ноември предстоят избори във САЩ,през април- във Франция и следващия септември в Германия,което предполага тотална смяна на световния политически елит.Съдбата на сегашния вероятно ще се решава на Нюрнберг 2!Проблемът е и управляващите БГ след 1989г да бъдат опандизени и съдени там!

151

Така се възпитава...

преди 7 години

Целият нравствен живот на българина отива на кино.Как да учиш някого на почтеност,когато около него всичко е фалш!Децата нямаше да отговарят за родителите си-нали затова променяме системата!!!!!!!!!!!!!!Къде са интелектуалците да кажат поне една дума,че нищо не се е променило, а сравнението на Бокова с Желева от едно време е смехотворно-Борисов ядно не прави разлика , а и как би могъл, между човек със знания и парвеню!

150

Анонимен

преди 7 години

Без каквато и да е държавна подкрепа и със $оро$оидите срещу нея Бокова е шеста . Предстои да видим парите на $орос на коя позиция ще изстрелят Кристалина .

149

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 179Френологията е толкова наука, колкото хиромантията и гледането на кафе или боб. Бокова има интелектуално излъчване, тя е интелектуалка от висока проба с изключителната си култура, знаенето на няколко езика, специалното си образование, твърде успешното си справяне с поста Генерален директор на ЮНЕСКО, широките си връзки със знакови фигури. Жалко, че от зло-бари като теб България загуби! Бъдете про-клети!

148

Електорат

преди 7 години

И накрая от два стола та на земята

147

Анонимен

преди 7 години

До Анонимена науката френология, разпознава ли даун, изкаран на крак?

146

ллло

преди 7 години

а бе няма ли някой майстор на фотошопа, та от двете физиономии да направи по-добър матрял?

145

Анонимен

преди 7 години

До СПОКО ,БЕ....другариТочно така,Русия прати Бокова на 6-то място,пък сега нямала нищо общо...

144

СПОКО ,БЕ....другари

преди 7 години

Путин , предаде баба Боковица .....на вълците, по "комунистически"!ВЕЧЕ СЕ Е РАЗБРАЛ С МЕРКЕЛ И БОКО..!ПАРИТЕ ЗА РЕАКТОРИТЕ --РЕШИХА ПРОБЛЕМА!!!!

143

Шут и аут!

преди 7 години

Не може държава-членка на ЕС и на НАТО да издига кандидатурата на тая, дето е комунистка и в червата и не се е разграничила публично от престъпната си фамилия, която поема вината само с мезета, нали помните?

142

Анонимен

преди 7 години

Чували ли сте за науката френология,т.е. как вътрешните характеристики на една личност се изписват върхи чертите на лицето й.Какво ли би казал един френолог за уурунгела на лявата снимка.Доказателство за вътрешната й грозота е,че продължава гоненето на личния си успех и при новата ситуация, когато държавата има по-добър кандидат от нея.Навремето Каравелов е казал пред чуждите посланници -"в България не бият",след като го бяха пребили политическите му врагове.От комунист обаче такова не чакайте

141

Анонимен

преди 7 години

Ami kato gledam fotografiite , mai Bokova ve4e vzela-dala.

140

Анонимен

преди 7 години

Кристалина Георгиева няма никакев шанс за поста. Тя ще бъде блокирана от Русия и Китай а може и от други.

139

Essen

преди 7 години

Kakva kriza, ve ?!:-)Tesi samo podgriavat publikata...:-)Oi habibi, djale, djale, vdigam samoleta, biagai, pei sarce, sahara, faraonat ot egipet, stara karavana, greshnica, vetrove, cherno i bialo, 100 patrona, bedni i bogati... ot Pioneer Planeta oste ne sa se pokazali...:-)

138

Анонимен

преди 7 години

Смеят се с нас и Руснаци , и Германци, и всички други. Еми то с безмозъчни политици и управляващи и подкрепящи ги наркомани в БГ какво друго може.

137

Анонимен

преди 7 години

До вангаВСИЧКИ ПРОРУСКИ СИЛИ ДА СЕ ВДИГНАТ ЗА ДА СЕ ОПИТАТ ДА РАЗКЛАТЯТ СТОЛА НА БОРИСОВ,ще му разклатят ... :)

136

Анонимен

преди 7 години

Тази Боковица сега когато не е кандидат на България, що не си я издигнат от СССР какъвто кандидат си е между другото през цялото време