36

Боби

преди 7 години

До Анонимен 40Отдавна обориха и отхвърлиха тези хипотези и едните и другите

35

Анонимен

преди 7 години

преди година гледах едно документално филмче за тази катастрофа , не знам кой го е свалил но кабината беше с множество пробойни от картечен огън , тогава се твърдеше че е свален от самолет истребител с ракета но самолета е трябвало да падне на определено място а явно с ракетата не са успели и са използвали картечен огън , по същото време в района е имало украйнски истребител , вариантите са два . свален е от украйнците защото сепаратистите нямат самолети и втория е че е руски самолет

34

Виктор

преди 7 години

Кой, има интерес допълнително да дискредитира Русия? Естествено Украйна. Видите ли руснаците свалят пътнически самолети нека цял свят да види колко са лоши. Руснаците свалиха "пътнически " самолет през 83та година ,който ЦРУ умишлено вкара в тяхното въздушно пространство. С цел разузнаване на руската ПВО. Интересното тогава е ,че над същия този самолет са летели два USA разузнавателни такива. СлучаЕност!!!

33

Анонимен

преди 7 години

40 - Питайте прокурорите и Украйна- що питате мен? От какъв зор украинците да свалят международен пътнически самолет, при положението, което се случи в донбас? ЗАЩО да го правят? Нали самолета ще се разбие на украинска територия- тогава?

32

Боби

преди 7 години

До Анонимен 39Анонимни много добре изказана версия само с един пропуск. Достатъчна е една забрана от страна на Украйна самолетите да не летят над донбас(както е сега обикалят го или от Юг или от север) и край с руските опити и въжделения.ЗАЩО не са забранили полетите?

31

Анонимен

преди 7 години

37- Пряк интерес от свалянето на самолета има РУСИЯ- целта й е да обвини Украйна в извършване на това престъпление, защото самолета е летял над УКРАИНСКА територия! Номерата на кгб и руското фсб са безкрайни, но не и неразбираеми:)

30

Ха- ха- ха

преди 7 години

До Анонимен 40Подгизнаха ви продажните русифилски ***!

29

Анонимен

преди 7 години

американските *** подгизнаха от пот и яд ахааххах дребни уродливи демократични говънца, скоро ще ви провисна на червата

28

мислете моля

преди 7 години

Тук въпросът е-КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ СВАЛЯНЕТО НА САМОЛЕТА? Иако проследите реакциите след това -ще разберете

27

Обама

преди 7 години

първо съм християнин, второ съм бял, трето САЩ никога не са бомбандирали други държави, четвърто никога не е имало цивилни жертви при демократичните бомандировки на са САЩ над други държави, пето САЩ не бомбандира, шесто Русия е лоша, седмо Байдън и синът му не са губернатори на Украйна, осмо украинското правителство е демократично избрано, девето Сорос не е милиардер, десето Сорос не спонсорира никакви медии, нито пък БХК, единайсто...

26

Факт

преди 7 години

Американците нямат задръжки да пратят цивилни на сигурна смърт за да постигнат целите си!А доказателства винаги вадят в изобилие,само дето не са верни.Ако беше само тоя случай-***-дойди,ама става най-редовно.Нищо,скоро и тая ще премине..... окончателно!

25

Боби

преди 7 години

До Анонимен 31В ЛНР и ДНР опълченците ползват стари СССР ПЗРК Игла, ИГЛА-1 и Полското им копие ГРОМ. не знам от къде са се сдобили с полски ракети но ясно се вижда на снимките на дежурящите военни по покривите ГРОМ на латиница.

24

Анонимен

преди 7 години

До Калина до 29.......Развесели ме с "лъжите на руснаците". Че кой не лъже?.....Любимият прийом на руската пропаганда и руските *** е точно такъв-да се изкарат, че всички са маскари и тотално да заличат разликата между лъжа и истина и морално и неморално. Но в случая лъжите са единствено руски. Самите сепаратисти говореха за "птичкопад" и в първите им телевизионни емисии, които след това изчезнаха се говореше за свален украински транспортен самолет.

23

Калина до 29

преди 7 години

Хаха! Развесели ме с "лъжите на руснаците". Че кой не лъже? Всички са се оплели в тотални лъжи! Американците може би изобщо не? Хаха.Нелепото е, че медиите тиражират "сензационни новини", а после ние - голите и фините се "избиваме" помежду си. Така - разделени, пропускаме други много съществени неща!

22

Анонимен

преди 7 години

А не бе ще кажат " да ние бяхме" ...

21

Анонимен

преди 7 години

До Поп АндрейПапаз, толкова си християнин колкото и бандитите сепаратисти са "опълченци" , руснаците хуманисти , а Путин миротворец. Но русофилите и господарите ви винаги сте живели в лъжи, обичате да лъжете е си мислите, че нормалните хора трябва да ви вярват.

20

лольо

преди 7 години

Пуцали кат сватбари братушките, грубо и недодялано както те си знаят. Още СССР не се поколебаха да свалят южнокорейски граждански самолет, при ясна видимост че е граждански, убивайки 200 човека. Знаем си ги. Да си стоят в *** и да не припарват до нас...

19

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че сепаратистите не са стреляли. Стреляли са кадрови руски военни от 53-а ракетна бригада дислоцирана пид град Орел. "Бук"-а е с бордови номер 332. Путин като главнокомандващ трябва да бъде изправен пред трибунала в Хага.

18

Анонимен

преди 7 години

До Anonzaradi takiva boklutzi kato tebe sme na tova sastoianie

17

Anon

преди 7 години

Братушките в действие. Заедно с цялата си пропагадна машина. Добре, че е примитивна и премерена в прости хора та й личат простотиите. По въпроса- в конфликта само една от страните има авиация (Украйна) и е нападала другата страна (бунтовниците) със самолети . Съответно бунтовниците имат ПВО и са го използвали многократно по това време. Пък руснаците нека си отричат....