159

гост/нерегистриран

преди 7 години

комунистите родината изграждат, комс......

158

пенсионер

преди 7 години

Някой да е видял комунист да пусне кокала?Преди години се гордееха с лозунга:''тази власт с кръв сме я взели,с кръв ще я дадем''.Сега като слушам новият им лидер и почвам да се замислям,дали няма пак да го издигнат.Като знам кой им е вдъхновителя...нищо чудно.

157

Анонимен

преди 7 години

Не Ви подкрепяме, защото и Вие, като КриСТАЛИНА, сте - наследница на привилегировани комунисти, но Ви подкрепяме, защото сте много културен човек, тактичен, не нахална и не интригантка. Имате вътрешен, цивилизационен заряд, не сте кариеристка с неотстраними провинциални черти. За жалост, абсурдизмът и васалничеството на управляващите, което вече нищо не може да изличи, доведе до смешното Ви противопоставяне с наложен по други причини, човечец. И до осмехотворяването на България пред цял свят.

156

демократично

преди 7 години

ЕТО ,ДАМАТА ПРОДЪЛЖАВА участието си.....Драма няма.Нека най-подходящия спечели!!!

155

Д

преди 7 години

Биляна къде си защо се обеси, а Георги с БМВто се смаза в дерето, но леля им мила комунист по душа не пусна дори и малка сълза!На Путин си мила но връста си стъпилаАре Иринка отърви се завчас!

154

Родата

преди 7 години

Бокова племенниците ти питат кога ще ги видиш ? Имаш запазено място при тях ;)

153

Анонимен

преди 7 години

Няма как да бъде избрана за председател на ООН дъщерята на комунист-убиец, а самата тя участвала на ръководен пост в комунистическия режим, обявен за престъпен наравно с фашизма, че даже и го надмина по извратеност и репресии.

152

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 187.Абе изкуфял комунист-комунистите си са ваши,обичайте си се.Направили сме си труда и сме огледали и другите кандидати.Никой не е с такова гнусно минало,като нашата шефрантия Бокова.

151

Анонимен

преди 7 години

Как ще се откаже ? Знаете ли какво е станло с гръцките комунисти,които се опитали да вземат власта в Гърция през 50-те. След като са разгромени,бягат в СССР да търсят спасение.За наказание,че са се издънили,Сталин ги праща всички в лагерите.

150

Комунист е това

преди 7 години

"Те не го пускат у село, той пита за къщата на попа"стара поговоркаТакива са комунистите, мъжки и женски.

149

Анонимен

преди 7 години

Що пък да не е Антонио ? На младини-комунист,сега евроатлантик. Приемлив е и за двете страни.Барозу също беше маоист и стана баш европеец. В обкръжението на Буш младши,повечето бяха троцкисти.Комунистите победиха в студената война.Преди бяха само в източна Европа,днес управляват целия свят.Факт.

148

Анонимен

преди 7 години

А бе , изкуфелници антикомунисти . Май от света само вие мислите с тези категории- комунизъм, комунисти, Я си направете труда и огледайте другите кандидати - португалец-бивш комунист, словенец - Московски възпитаник, словак - и той бивш ***, сърбин...Като ще е комунист, поне да е наш комунист! Вива Бокова!

147

ЛЕЛЕ КОЛКО ОЛЕКНАХМЕ

преди 7 години

Леле, леле.За Южен поток поне дойде тежка артилерия - организаторът на ИД Маккейн, а сега ни пращат някакъв *** -Иван Кръстев, да ни съобщи какво са решили. Даже не си правят труда лично да се раздвижат.

146

исперкт

преди 7 години

Откъде да знае Боко устава на ООН. Той само Винету е чел.

145

Анонимен

преди 7 години

В ООН,членуват над 150 държави,които се борят за световен ред.Мислите си,че тези народи не проучват потеклото на един такъв кандидат, да ги представлява?Не може дете на убийци да въдворява световен ред.Не може децата на тия убийци,никога да не се извинят пред народа си,като депутати на БСП,за злодеянията на родителите си.Такава е Ирина,такъв е и брат и.Помним и никога няма да забравим тая червена пасмина,колко пъти съсипа България,колко пъти я фалира и ограби.Що човешки съдби съсипа?Терористи!

144

Анонимен

преди 7 години

Под натиск на световната мафия антибългарския агент Сталинка Георгиева е натрапена за български кандидат... Трагикомедия!!!

143

Анонимен

преди 7 години

Ръцете, ръцете не виждам на снимката на Сталинка. Искам така визуално да ми нарисува света и решенията, които ще приложи...ръцете, ръцете и кръговете, които очертава..така се става бюрократ. С ръце и сърце на *** и мазнотия. Само си представям какъв човек си за да си смениш името, щото строя си е отишъл. Да се беше прекръстила на Стенли Георгиефф. Така се прави!

142

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ПИЙНЕТЕ СИ МАЛКО ВИНО.....С МЕЗЕТАТА "БОКОВСКИ"-------ЗА УСПОКОЕНИЕ!!!!/.....В ООН---няма място за комунистически фамилии...../НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ ПОВЕЧЕ......!!!

141

А ,СТИГА ,БЕ....

преди 7 години

.....КАК ОТ 6-МЯСТО В КЛАСАЦИЯТА СЕ ИЗЛИЗА НА 1-ВО МЯСТО........ха,ха,хааааааааС РУСКИ ПАРИ ЛИ....????!!!!!!СТИГА СТЕ ПЛАКАЛИ ---ООН, НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОГЛАВИ ОТ КОМУНИСТ !!!!!ЗАБРАВЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

140

Анонимен

преди 7 години

Толкова меко правителство не сме имали досега. То бива навеждане, ама чак такова. Колко ли меки китки са натискали баш мачото на РБ да подпише това провално харакири за България. Не вярвам, че сам е решил да покаже колко непоследователен, неискрен и лъжлив е бил в подкрепата си за Бокова. Очаквам светлия пример на вожда прочел толкоз много книги за дипломацията да бъде последван от поне десетина други държави, чиито кандидати не са на първо или второ място. Каква българска кандидатура може да е Геогиева, която смята че българският ген бил слаб. Разни сомалийци, афганистанци и пр. емигранти щел