37

Анонимен

преди 7 години

Както се е разкрачила между Европа и Америка.... да не потъне в океана?

36

Анонимен

преди 7 години

Тя е кандидатка на герб не на България.Но е много добре, че така няма да е кандидат за президент.

35

гого

преди 7 години

Този пед пък и изслушване вече назначи

34

ШКУМВАТА

преди 7 години

Заседание на Съвета за сигурност към ООН за Сирия.Путин пристига пръв-залата още празна.Качва се върху масата и си разкопчава копчалъка:-Аз съм Президент на Русия!Да ви пик ая на Решенията

33

Седера стинчо

преди 7 години

Този Андрей Ковачев не го ли хванаха с подкупи и заплати от чужди държави?

32

Анонимен

преди 7 години

Гулем реф за отрочето на червения убиец. Га ядохти кифтетата що ни ривахти, бре? Ми съ уригвахти и хранехте прасетата с най-добрите българи... Паметник трябва да направите на хората, които ви оставят да мърсувате и да калесвате азиатските бандити.

31

ни съ знай

преди 7 години

Някой знае ли дали тази успя да научи достатъчно добре френския език?

30

Анонимен

преди 7 години

"България застава зад кандидатурата на Кристалина Георгиева." - Срамно поведение на Андрей Ковачев. България не застава зад кандидатурата на Сталина Георгиева. Кой е питал България?! Това е решение на едно зависимо правителство или на част от него. Щом дойде ред до международен имидж всички "високопоставени" лицемери веднага се хващате за България, за народа. Иначе всичко вършите на тъмно. И ТИПП-то ще подпишете на тъмно против волята на 90 % от народа. За такъв решаващ акт трябва референдум!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Айде стига вече с таа надухте ми главата !

28

Анонимен

преди 7 години

Гнусна и лицемерна.

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5"Сега ще се наслаждавам на позора на Бокова."---Какъв позор? Ирина Бокова Е СЛУЖИТЕЛ НА ООН. Дори да не я изберат, тя пак остава шеф на ЮНЕСКО. Позорът ще е за Сталинка, понеже ТЯ СЕ НАПЪВА ЗА ПОСТА, а реално НЯМА ШАНС. Позорът ще е и банкянската магнолия, дето направи България за смях.

26

Ха-ха

преди 7 години

А Бокова ще я изслушват в Кремъл!

25

Анонимен

преди 7 години

Опитват се да извиват ръцете на Русия,интересно Китай как ще гласува?А пепелянкаСталинка и условия поставила за да се кандидатира.С тая простотия Тиквата реши демографския проблем на България.Вече никъде няма да ни искат да не им развалим генофонда и се сринахме окончателно като народ.След този РЕЗИЛ следващата стъпка на ГЕРБ е да внесе няколко милиона араби,че да изчезнем като българи.Сега вече е ясна случката с Толстой и македонеца с ***.ГЕРБ ГРОБОКОПАЧА НА 13 века БЪЛГАРИЯ.

24

Анонимен

преди 7 години

Това да ламтиш за постове, не е лесна работа.Сталинката ще я направят сама да си говори. Ще я сдъвчат и изплюят. Тази персона няма никакъв шанс.Само излагацията ще и остане.

23

Aнонимен

преди 7 години

Толкова ниско българската външна политика не бе падала. Такова унижение за България, такъв слугинаж. Русия,Китай и Франция няма да гласуват за Кристалина. Защо си провалихме и теоретичните шансове, за да угодим на външни сили? Никога повече няма да гласувам за Герб, никога!

22

Анонимен

преди 7 години

Сталинка та дрънка!

21

Да се отстрани Бг

преди 7 години

Любомир Кючуков: Удрят по Бокова, за да отстранят България, а не за да имаме по-добър кандидат.glasove/categories/intervyuta/news/lyubomir-kyuchukov-udryat-po-bokova-za-da-otstranyat-bylgariya-a-ne-za-da-imame-po-dobyr-kandidat cross.bg/kandidat-bokova-taka-1520922.html#.V-o9_cnw_Qc

20

до 5

преди 7 години

Позорът, за съжаление, е единствено за България.Защо Бокова трябва да се чувства опозорена, ако не спечели?Нима другите кандидати, които отпаднат, трябва да са опозорени?!Това е състезание.Един ще спечели и държавата, от която произхожда, ще има висок международен престиж!А останалите ще получат заслужено висока оценка, заради участието им в тази престижна конкуренция.Така,че резилът ще е за държавата ни след безумните политически танци на борисов по музиката на меркел. Много жалко за нас...

19

Ша си оди...друг път

преди 7 години

Ако не се класира КръстКАЛИНКА, Баци ша си оди ...... ама друг път!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Ай сега какво се случва - евродепутатите ни твърдо зад Сталинка, президентинът поздравява и двете, Боцко мълчи като п.... паламуд, вие какво си помислихте, Митофф мига на парцали и блее в транс... Цирк Балкански ряпа да яде!