21

да на е притуварен к

преди 7 години

да на е притуварен колко тлъсто беше 3 годишното момиченце????????????????????????????????????????????????и останалите

20

Живущ в блока

преди 7 години

За пореден път се убеждавам, че българинът най-обича да коментира неща, които не разбира. Първо - асансьорът не е претоварен. Капацитетът му е 6 човека или 450кг. Второ - поддръжка, сервизно обслужване и всичко, което е необходимо е правено винаги в срок и при нужда и винаги е било заплащано. Причината - скъсаната носеща планка, е от конструктивен характер и е или производствен дефект или грешка на конструктура. Нито пострадалите, нито съседите ми имаме вина за инцидента.

19

Дъро

преди 7 години

Аз съм бивш асансьорен монтьор,напуснал поради мизерно заплащане....Още тогава работехме"през куп за грош" и некачествено поради липса на мотивация....Пътя до квартал и блок с повреден асансьор си плащахме от собствения джоб.....Обратния път също,обяда също....е не издържах!....

18

(-_-)

преди 7 години

До льохман:Имайки в предвид на какво дередже сме в тая страна и как се поддържа всичко - кой им е виновен на тия, че се натъпкали 5 човека? То простотията не ходи по гората..

17

Анонимен

преди 7 години

Сигурно ще ме оплюете, че ще дам пример с чужбина, но фактите са такива. Договор с фирма -домоуправител е задължителен. Тази фирма има задължения, регламентирани със закон и отговаря както за събирането на средства, така и за всякаква поддръжка в сградата. При закупуването на жилището сключваш договора и той не е по желание, просто едното върви с другото. Фирмата подлежи на контрол както от живущите, така и от общината. За целта е нужна и работеща общинска администрация разбира се.

16

Анонимен

преди 7 години

Хората са виновни разбира се. Изпълнителите на поръчки - никога.

15

Льохман

преди 7 години

До някой сиСамо за инфо, когато асансьорът е претоварен, той НЕ трябва да тръгва. Системата за управление трябва да има блокировки. Някои асансьори имат и сигнализация за пътниците! Има си даже наредба номер 31 за повдигателните съоръжения. Какъв е проблема, че са се пробвали повечко хора? Не са виновни хората, а проектанта, изпълнителя или поддръжката!

14

Някой си

преди 7 години

Да изпуснал съм хидравличен е.Това, обаче не променя по никакъв начин факта, че асансьора е бил претоварен! В комплект с лоша/поддръжка на минимума и белята е готова!Ще попитам отново - за къде са бързали тези 5-*** души? Закъде?

13

Анонимен

преди 7 години

До търновец: Сменете техника!Ние във Варна това направихме и проблемите намаляха!Други проблеми се появиха за съжаление-от самите посетители на входа,много от които знайни,незнайни наематели,сменящи се често/познай защо/,мними "майстори",идващи от различни краища на Бг.всички,повечето от села и вероятно живели през целия си живот в къщи!По цял ден асансьорът се движи нагоре-надолу из всичките доста етажи,крият се,та и забележка не може да се отправи-истински кошмар! Очаквам случка всеки момент!

12

Анонимен

преди 7 години

До "Някой си", пише хидравличен бе,хидравличен,чети и мисли, нищо че цялата рода вероятно сте милиционери.По време оно такъв тип асансьор, може да е имало в на Станишев вилата,или у дядо ти. Но ти не си се научил текст да разбираш,а за хидравлики имаш претенции.

11

Някой си

преди 7 години

Значи асансьор от време оно за 3-*** или 4-*** са се нахакали 5 човека и се питат сега ама що така! Като ония в Майчин дом.Разберете пише ли 3-*** значи 3-***, останалите чакат! Не си рискувайте излишно живота! Същата работа като вечно бързащите малаумници по пътищата!За къде бързате?

10

Анонимен

преди 7 години

спасило ги е това само, че е паднал от втория а не от 4-тия етаж!

9

шоу невада

преди 7 години

Като почнат да падат архитектурните чудеса ново строителство жилищни блокове както в китай обаче в софето , но важното е , че мутрата си плати рекета към ушанките или как се купуват президентски избори ..в бг........

8

Анонимен

преди 7 години

Като не искат да плащат да не го ползват! За цигари и водка пари има, за входнте разходи - никога.

7

търновец

преди 7 години

На нашия етаж му откраднаха отгоре пръчката дето държи вратата да се затваря плавно а не да се тряска. И чакаме ве4е 3-ти месец техника да дойде да го оправи.Трябва някой да пострада за да се задейства тоя ***...

6

Анонимен

преди 7 години

Няма опасност от терористични атаки.ние сами се унищожаваме

5

Aнонимен

преди 7 години

А след като хората не плащат ,защо се слага бележка в асансиора че е проверен.

4

Anonimen

преди 7 години

Поне сложете реална снимка.

3

Анонимен

преди 7 години

Хората с квалификация и умения са на свършване в България. Но няма страшно! Сред новите пришълци е пълно със специалисти...

2

Анонимен

преди 7 години

След като отказват да плащат хората, КОЙ,КОЙ,КОЙ удари печата, че съоръжението е безопасно и годно за ползване. Това като с пунктовете за ГТП. Болшинството са на милиционери и даяджии, и само думкат печати. После заделят на който трябва, за да върви далаверата. Видите ли затворен пункт за прегледи, това означава че там наистина се проверява.